CARSNEWS
AUTONEWS

Μαρίζα Ρίζου για τη συμμετοχή της στο «Maestro»: Είχα μεγάλη ανάγκη από παύση και ησυχία για να με ακούσω ξανά

Η Μαρίζα Ρίζου ερμήνευσε το τραγούδι «Η σωτηρία της ψυχής» του Σταμάτη Κραουνάκη και της Λίνας Νικολακοπούλου στη σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Η τραγουδίστρια ερμήνευσε το τραγούδι στο θέατρο Λυκαβηττού, στη σκηνή της συνάντησης του «Ορέστη» με την «Κλέλια».

Η Μαρίζα Ρίζου ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της σειράς μέσα από το προφίλ της στο Instagram. Αφού δημοσίευσε φωτογραφίες από τα γυρίσματα στο θέατρο Λυκαβηττού, σημείωσε: «Συμπαντική συγκυρία να πω το συγκεκριμένο τραγούδι (που για την ψυχή μου είναι κάτι σαν τον Εθνικό Ύμνο της ελληνικής μουσικής) σε αυτή τη στιγμή της ζωής μου που είχα τόσο μεγάλη ανάγκη από Παύση και Ησυχία για να με ακούσω ξανά.

Η Σωτηρία της Ψυχής ΕΙΝΑΙ πολύ μεγάλο πράγμα και ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τον Σταμάτη Κραουνάκη (πιστεύω είναι ξεκάθαρο πια το μεγάλο μου κόλλημα μαζί του και ο απεριόριστος θαυμασμός μου στο έργο του και στα όσα προσφέρει στο ελληνικό τραγούδι), την Λίνα Νικολακοπούλου (που κάποτε ευτυχώς γεννήθηκε και έγραψε όσα εμείς ακόμα κάθε χρόνο ανακαλύπτουμε. Τα τραγουδάμε, αλλά κάθε μέρα ερχόμαστε πιο κοντά σε όλα όσα σημαίνουν) και φυσικά τον Χριστόφορο που με τόση αγάπη φρόντισε τα πάντα και μου έδωσε αυτόν τον χώρο σε άλλο ένα διαμάντι που δημιούργησε. Τον Δημήτρη Σιάμπο για το ταλέντο και τη φιλία του τόσα χρόνια και φυσικά όλους εσάς που ενώ το έχει πει μοναδικά -όπως και όλα όσα τραγουδάει- η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, σας ενδιαφέρει να το ακούσετε και από τη δική μου ψυχή.

Έχει πλάκα και είναι ταυτόχρονα πολύ τιμητικό που τη χρονιά που δεν κάνω λάιβ “ανοίγω” το θέατρο του Λυκαβηττού που επαναλειτουργεί μετά από τόσα χρόνια και εύχομαι του χρόνου με το καλό να τα πούμε όντως εκεί από κοντά! Έως τότε, επανασύνδεση με το μέσα. Μην τα γράφουμε και τα λέμε μόνο, να τα κάνουμε κιόλας! Η σωτηρία της ψυχής, είναι ΤΟ ΠΙΟ μεγάλο πράγμα. Εύχομαι το ίδιο σε όλους, ο καθένας στον χρόνο του και με τον τρόπο του. Σας ευχαριστώ πολύ, σας αγαπώ και σας στέλνω νησιώτικη, δροσερή, θεραπευτική ενέργεια».

Related Articles

Νάιτζελ Φάρατζ: Μοντέλο του OnlyFans η νεαρή που τον περιέλουσε με milkshake

cars

Toyota. Σε συμμαχία ευθύνης με την Κ.Ε.Δ.Ε.

cars

Η Google τιμά τη Διεθνή Ημέρα της Γης με ένα Doodle

Bury

Ford. Η ηλεκτροκίνηση και στις παραδόσεις παραγγελιών

cars

Το Ιράν «ζει» 45 χρόνια μέσα στις κυρώσεις

Bury

Ανδρουλάκης: «Οι αξίες των προγόνων μας να είναι η πυξίδα για να κάνουμε την πατρίδα μας πιο ισχυρή»

cars

Άγριος καυγάς ανάμεσα σε μαθητές λυκείου στο γυμναστήριο – Εκτοξεύθηκαν από τις σκάλες

Bury

Η Lexus “σκοτώνει” τα CT, IS και RC στην Ευρώπη!

cars

Kymco ΜΧU 700i EX EPS 4X4. Παντός εδάφους

cars