CARSNEWS
AUTONEWS

Με συντρόφους και φίλους σε Ηράκλειο και Λασίθι ο Νίκος Ανδρουλάκης λίγο πριν την κάλπη των Ευρωεκλογών

Μια χαλαρή μέρα επέλεξε να περάσει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κρήτη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, πριν ανοίξουν οι κάλπες των Ευρωεκλογών. Ο κ. Ανδρουλάκης, το πρωί του Σαββάτου βρέθηκε, συνοδευόμενος από βουλευτές του κόμματος, στην Χερσόνησο όπου απόλαυσε ένα χαλαρό καφέ, συντροφιά με το δήμαρχο Χερσονήσου Ζαχαρία Δοξαστάκη, τοπικά στελέχη του κόμματος και φίλους.

Εν συνεχεία ο κ. Ανδρουλάκης επισκέφθηκε το Οροπέδιο Λασιθίου, όπου και εκεί τον υποδέχθηκαν άνθρωποι που τον γνωρίζουν πολλά χρόνια, καθώς από χωριό του Οροπεδίου Λασιθίου, κατάγεται η μητέρα του. Ο κ. Ανδρουλάκης έκανε μια σύντομη στάση στο χωριό Αβρακόντε όπου συνάντησε κόσμο με τον οποίο συζήτησε σε χαλαρούς τόνους, ενώ μαζί τους απόλαυσε και παραδοσιακή ρακή. Μάλιστα δεν έκρυψε τη χαρά του που βρίσκεται στην πατρίδα του, που του δίνει, όπως είπε, δύναμη και αισιοδοξία. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ εξέφρασε παράλληλα την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών. Αργότερα ο κ. Ανδρουλάκης θα επισκεφθεί τον ‘Αγιο Νικόλαο όπου θα έχει επαφές με κόσμο, μέσα σε αυτό το χαλαρό κλίμα, μια μέρα πριν τις Ευρωεκλογές.

Αύριο Κυριακή 9 Ιουνίου 2024, ο Νίκος Ανδρουλάκης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 13ο δημοτικό σχολείο Ηρακλείου Κρήτης.

Related Articles

Audi. Το νέο της αγωνιστικό για τη Formula Ε

cars

Αυτή είναι μία ηλεκτρική Porsche 964 με 500 ίππους!

cars

Στην Αθήνα η Ολυμπιακή Φλόγα – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της Λαμπαδηδρομίας

Bury

Infiniti QX55. Αισθησιακό και δυναμικό.

cars

Νέο Ford Kuga.  Ξεχωρίζει και στο θέμα της ασφάλειας

cars

Αυτά που έρχονται στο Disney+, απλά δεν χάνονται

cars

Η Σαουδική Αραβία χαιρέτισε την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου για τη Ράφα

cars

Σεισμός τα ξημερώματα στην Κεφαλονιά

Bury

Κασσελάκης: Συγχαρητήρια στα παιδιά του Ολυμπιακού που κυνήγησαν το όνειρο και το πέτυχαν

Bury