CARSNEWS
AUTONEWS

Μια ισραηλινή επίθεση στον Λίβανο θα αυξήσει τον κίνδυνο μιας ευρύτερης σύγκρουσης, λέει ο αρχηγός των αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων

Μια ισραηλινή επίθεση στον Λίβανο δυνητικά που θα φέρει το Ιράν και τους ευθυγραμμισμένους με το Ιράν μαχητές πιο κοντά σε μια τέτοια σύγκρουση, ιδιαίτερα αν απειληθεί η ύπαρξη της Χεζμπολάχ, προειδοποίησε σήμερα ο αρχηγός του αμερικανικού Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο πτέραρχος Τσαρλς «CQ» Μπράουν, δεν έκανε πρόβλεψη των επόμενων κινήσεων του Ισραήλ και αναγνώρισε το δικαίωμα του εβραϊκού κράτους στην αυτοάμυνα. Εντούτοις, προειδοποίησε ότι μια επίθεση στον Λίβανο «μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες για μια ευρύτερη σύγκρουση».

«Η Χεζμπολάχ είναι πιο ικανή από τη Χαμάς αναφορικά με τις συνολικές δυνατότητες, τον αριθμό πυραύλων, μεταξύ άλλων. Και λέω απλώς ότι θα έβλεπα το Ιράν να είναι πιο διατεθειμένο να παρέχει μεγαλύτερη υποστήριξη στη Χεζμπολάχ», τόνισε ο Μπράουν σε δημοσιογράφους πριν από μια στάση στο Πράσινο Ακρωτήριο καθ’ οδόν στη Μποτσουάνα για περιφερειακές αμυντικές συνομιλίες.

πηγή: ΑΠΕ

Related Articles

Ο καιρός σήμερα 18/4/2024

cars

Suzuki: Φουλ ρετρο-μανία στο Τόκιο!

cars

Jeep Avenger – Στον πρώτο του Μαραθώνιο…

cars

Renault Captur 1.3 TCe 130PS EDC. Συνολικά αναβαθμισμένο

cars

Seat. Επενδύει στην τεχνολογική της εξέλιξη

cars

Αλλάζει χέρια η Ssangyong.

cars

Ας γνωρίσουμε τα αυτοκίνητα ασφαλείας της F1 για το 2021.

cars

Νέο Toyota Hilux. Νέο γενικά!

cars

Ναταλία Τσαλίκη: Ο χώρος του θεάτρου απαιτεί από εμάς μια ευγένεια στον διπλανό μας

cars