CARSNEWS
AUTONEWS

Μυστικά και ψέματα καταλογίζει σε Κασσελάκη η κυβέρνηση – Σήμερα η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη

Τέσσερις ημέρες μας χωρίζουν από τις κάλπες των ευρωεκλογών και για ακόμα ένα 24ωρο η πολιτική επικαιρότητα παραμένει επικεντρωμένη στο πόθεν έσχες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη.

Παράλληλα ολοκληρώνεται η προεκλογική κούρσα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πραγματοποιεί απόψε την κεντρική του προεκλογική ομιλία στη Θεσσαλονίκη με κορυφαία στελέχη της γαλάζιας παράταξης να δίνουν το παρόν, ενώ η αυλαία θα πέσει στην Αθήνα την Παρασκευή με τη μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα.

Το κλίμα ωστόσο έχει πολωθεί επικίνδυνα με την αντιπαράθεση να χτυπάει κόκκινο και τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ να ανταλλάσσουν σφοδρά πολιτικά πυρά εξαιτίας το πόθεν έσχες του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Ο Κασσελάκης ψεύδεται»

Στο γαλάζιο στρατόπεδο βλέπουν πολλά «θολά» σημεία στην περιουσιακή κατάσταση του κ. Κασσελάκη, ενώ υποστηρίζουν ότι ψεύδεται και μάλιστα συνειδητά «ξεχνώντας» πράγματα που είχε υποστηρίξει στο πρόσφατο παρελθόν.

Μάλιστα, αποδίδουν σε αντιπερισπασμό όσα λέει ο ίδιος για τη ΝΔ, τον δανεισμό της και την περιουσιακή κατάσταση του Κυριάκου Μητσοτάκη επιμένοντας παρά τις διαψεύσεις και τα αλλεπάλληλα πόθεν έσχες που καταθέτει εδώ και 20 χρόνια ο πρωθυπουργός ότι δεν κινείται με διαφάνεια.

Αποκορύφωμα της μετωπικής σύγκρουσης ήταν όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με συνεργάτες του πρωθυπουργού ο κ. Κασσελάκης έκανε όλα όσα καταλογίζει στους πολιτικούς του αντιπάλους. Επιτέθηκε εκ νέου στην σύζυγο του πρωθυπουργού, είπε ότι δεν έχει αστακοκάραβα στις ΗΠΑ ενώ το είχε παραδεχθεί σε παλαιότερη συνέντευξή του σε πρωινή εκπομπή στον ΑΝΤ1 κομπάζοντας μάλιστα ότι γνωρίζει πολλά για την αλιεία, διέψευσε ότι σε ζωντανή σύνδεση στην ομιλία του στη Θεσσαλονίκη αποκάλεσε τον πρωθυπουργό Αλ Καπόνε και το μόνο που παραδέχθηκε ήταν ότι προέβη σε παρατυπία…

Επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη στη Θεσσαλονίκη

Από τη ΝΔ μιλούσαν για ακόμα μια συνέντευξη «Τιτανικό». Ειδικά για την δικαιολογία ότι είναι κλειστή η πλατφόρμα και γι’ αυτό παρουσίασε ένα μονοσέλιδο excel τόνιζαν ότι μπορεί κάλλιστα να υποβάλει αρχική δήλωση πόθεν έσχες και μέσω της υπάρχουσας εφαρμογής που λειτουργεί κανονικά.

«Κανείς δεν τον εμποδίζει! Ψεύδεται χυδαία και ασύστολα όταν χρησιμοποιεί ως δικαιολογία για μη υποβολή πόθεν έσχες το ότι δεν λειτουργεί ακόμα η νέα πλατφόρμα», τόνιζαν από τη ΝΔ.

Στέκονταν επίσης ότι ενώ προχθές έλεγε στην ομιλία του στην Θεσσαλονίκη ότι περιμένει συμπληρωματικά έγγραφα από το IRS (αμερικανική εφορία) χθες είπε ότι έχει έτοιμα όλα για να υποβάλλει το πόθεν έσχες του.

Στην οδό Πειραιώς έβλεπαν και πανικό στην Κουμουνδούρου καθώς μέσα σε λίγες ώρες εκδόθηκαν 9 ανακοινώσεις και αναρτήσεις για το θέμα αυτό και έθεταν ακόμα ένα ερώτημα: Ο διαπρύσιος κήρυκας της διαφάνειας και ο κ. «Καθαρά Χέρια» δεν μπορεί να μην είχε ενημερωθεί όταν εξελέγη πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ότι έπρεπε να καταθέσει έστω μια αρχική δήλωση και αυτό δείχνει ότι κάτι είχε να κρύψει.

Related Articles

Πέθανε ο ηθοποιός Μπερνάρντ Χιλ – Ήταν ο βασιλιάς Θίοντεν στον Άρχοντα των Δακτυλιδιών και ο πλοίαρχος στον Τιτανικό

Bury

Εμμανουήλ Καραλής: Ένιωσα πως με ξεμάτιαξε όλη Ελλάδα και ευχαριστώ όλο τον κόσμο

Bury

J2US – Ενοχλήθηκε η Φαίη Ρουμπίνη με την Κατερίνα Λιόλιου: «Εγώ είμαι coach, δεν κρίνομαι»

Bury

KΙΑ. Σημαντική βράβευση στην Αμερική

cars

Αταμάν: «Προσπαθούμε για μια πολύ σημαντική μεταγραφή αλλά δεν μπορώ να αναφέρω το όνομα του παίκτη»

cars

Καψόνι με εμπλοκή της αλβανικής Αντιτρομοκρατικής σε συγγενή του Μπελέρη – «Θεώρησαν τρομοκρατικό υλικό τα προεκλογικά φυλλάδια»

cars

Η Honda εστιάζει στην απλότητα…

cars

Συνεχίζεται η προσπάθεια για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα

Bury

Toyota Hilux Black Bison. Με άγριες διαθέσεις

cars