CARSNEWS
AUTONEWS

Νόνη Ιωαννίδου: Για 6 μήνες ζούσαμε σε σκηνές, χωρίς ρεύμα, έχτισα μόνη μου τη στέγη

Για την περίοδο που είχε φύγει από την Αθήνα και ζούσε στον Πολύδροσο στον Παρνασσό μίλησε η ηθοποιός, Νόνη Ιωαννίδου.

«Μου αρέσει η φύση και μου λείπει πάρα πολύ. Είχα φύγει για να ζήσω στον Πολύδροσο στον Παρνασσό, ήμουν εκεί για 12 χρόνια. Τα πρώτα 4 χρόνια δεν έκανα τίποτα στη δουλειά μας, μετά πηγαινοερχόμουν στην Αθήνα. Ήταν περίπου το 1990» είπε αρχικά η ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Πρωΐαν σε είδον».

«Όταν γνώρισα τον άντρα μου, ήμουν στο peak της καριέρας μου. Είχαν αρχίσει οι μεγάλοι ρόλοι στο Εθνικό, στην τηλεόραση αλλά ήταν τόσο δυνατή αυτή η συνάντηση, που έγινε με ένα άλμα, σαν να πήδηξα στο κενό. Ήταν ένας “φευγάτος” τύπος, καλλιτέχνης και δάσκαλος της γιόγκα. Μαθήτριά του ήμουν, από τη δεύτερη μέρα ήμασταν μαζί. Τότε δεν ήταν και τόσο αποδεκτός, έλεγε πράγματα που τότε ακούγονταν παράξενα και σήμερα έχουν γίνει του συρμού» ανέφερε στη συνέχεια.

«Παραιτήθηκα από το Εθνικό, δεν ήταν ότι “κουφάθηκα” από τον έρωτα αλλά με κέρδισε η πνευματικότητά του. Οι δικοί μου ανησύχησαν», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

«Όταν πήγαμε για πρώτη φορά στον Παρνασσό, δεν είχαμε σπίτι. Ζούσαμε 6 μήνες σε σκηνές, το χτίσαμε μόνοι μας. Όλο εκείνο το διάστημα έχτιζα, έμαθα να χτίζω, φύτευα, μαζεύαμε κορμούς από τους γκρεμούς και φτιάξαμε μία φοβερή στέγη. Δεν είχαμε ρεύμα, έβαλε στην πορεία ο Άκης ηλιακές γεννήτριες. Εκεί μαθαίνεις τις δυνατότητές σου, η ζωή σου είναι στα χέρια σου» κατέληξε η Νόνη Ιωαννίδου.

Related Articles

Volkswagen. Με νέο ολοκληρωμένο χρηματοδοτικό

cars

Eurojackpot 7/6/24: Τα αποτελέσματα και οι αριθμοί που κερδίζουν

Bury

Οι γονείς της Νεσιφέ δεν εγκρίνουν τον Φάνη στο Survivor – Ο Γιώργος Γκιουλέκας τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

cars

Κατέρρευσε δεκατετράχρονος στη Λαμία που πήρε το επικίνδυνο ναρκωτικό «Σάλβια» – Κραυγές και πανικός στο κέντρο της πόλης

Bury

Audi A6 e-tron concept. Συνεχίζει τον εξηλεκτρισμό της μάρκας

cars

Τελετή Απονομής Αριστείου Μποδοσάκη 2024: Δύο συναρπαστικοί επιστήμονες

Bury

Ο Άντονι Μπλίνκεν θα μεταβεί την Μεγάλη Τετάρτη σε Ισραήλ και Ιορδανία

cars

Ρωσικός δορυφόρος διαλύεται στο διάστημα, αναγκάζοντας τους αστροναύτες του ISS να πάρουν μέτρα προφύλαξης

cars

Skoda G-Tec. Με επίκεντρο την οικονομία στη μετακίνηση

cars