CARSNEWS
AUTONEWS

Ξεμούδιασμα με… 14-0 για τον Παναθηναϊκό κόντρα στην Ουνιόν Χάουζ

Μετά τις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε την Ουνιόν Χάουζ στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι με στόχο να ξεμουδιάσει και τελικά το έκανε νικώντας με 14-0, σκορ που δείχνει και τη δυναμικότητα του αντιπάλου.

Τα φιλικά παιχνίδια, λένε, είναι για τους προπονητές και τα αποτελέσματα δεν έχουν καμία σημασία. Ειδικά στο πρώτο φιλικό, το οποίο γίνεται πάντα για να αλλάξουν παραστάσεις οι παίκτες και να… ξελαμπικάρουν λίγο από τις συνεχείς προπονήσεις. Αν σε αυτά προσθέσουμε και το γεγονός ότι το παιχνίδι ολοκληρώνεται με σκορ 14-0, τότε είναι φανερό, όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας, ότι δεν μπορεί να βγει κανένα ασφαλές συμπέρασμα.

Όλα αυτά, φυσικά, δεν σημαίνουν ότι οι «πράσινοι» θα πρέπει και να… απολογηθούν για τη νίκη τους. Αντιθέτως, όσο εύκολος κι αν ήταν ο αντίπαλος, θα πρέπει να πιστωθεί στους παίκτες του Ντιέγκο Αλόνσο το γεγονός ότι ήταν σοβαροί από την αρχή μέχρι και το τέλος και αυτό αφορά όλους όσοι αγωνίστηκαν.

Περισσότερα σε λίγο…

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Λίλο (46′ Καρακασίδης), Κάτρης (46′ Βαγιαννίδης), Γεντβάι (46′ Σένκεφελντ), Τσοκάι (46′ Αράο), Κυριόπουλος (46′ Φικάι), Ζέκα (46′ Πέρεθ), Νίκας, Τρουιγιέ (46′ Βιλένα), Μαντσίνι (46′ Μπρέγκου), Τζούρισιτς (46′ Αϊτόρ), Νταμπίζας (46′ Γερεμέγεφ).

Related Articles

Εμμανουήλ Καραλής: Ένιωσα πως με ξεμάτιαξε όλη Ελλάδα και ευχαριστώ όλο τον κόσμο

Bury

Η επίθεση χωρίς προηγούμενο του Ιράν στο Ισραήλ κι ο λόγος που έγινε με drones και πυραύλους

Bury

Ανάκληση Toyota RAV4 PHEV & Lexus NX 450h+

cars

Μάνα και γιος εκβίαζαν και εξέδιδαν 22χρονη στη Θεσσαλονίκη

cars

Toyota Corolla 1.8 Hybrid. Η πλέον ενδιαφέρουσα γενιά της

cars

Δες και άκου την Shelby Mustang GT500 καθώς αντιμετωπίζει τον ανταγωνισμό!

cars

Η μάχη της Ελλάδας με το Καζακστάν για την πρόκριση στο Euro 2024 στον Alpha

cars

Σημαντικά ελαφρύτερο και πιο… ευκίνητο το νέο Opel Mokka!

cars

Nissan. Οραματίζεται το μέλλον και το παρουσιάζει στον ανάλογο χώρο

cars