CARSNEWS
MOTONEWS

Οι δημοσιογράφοι αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας στηρίζουν ραδιοφωνική καμπάνια για την οδική ασφάλεια

ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΪΔΑΝΗΣ

ΠΑΣΥΔΑΜ Ράδιο Σποτ
ΠΑΣΥΔΑΜ Ράδιο Σποτ AP

Είναι ήδη στον “αέρα” από τις αρχές Ιουλίου η καμπάνια με τα ραδιοφωνικά σποτ με τα οποία ο ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α.Μ. εστιάζει στη σημασία που έχει η οδική ασφάλεια σε όλες τις πτυχές του σύγχρονου τρόπου ζωής.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Δημοσιογράφων Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α.Μ.) θέλοντας να υποστηρίξει δυναμικά την ευαισθητοποίηση του κοινού για τα θέματα οδικής ασφάλειας που άπτονται άμεσα της δημόσιας υγείας, έχει “υπογράψει” μια σειρά από ραδιοφωνικά σποτ που έχουν ως στόχο την ενημέρωση του κοινού.

ΠΑΣΥΔΑΜ Ράδιο Σποτ
ΠΑΣΥΔΑΜ Ράδιο Σποτ ΠΑΣΥΔΑΜ

Τα ραδιοφωνικά αυτά σποτ του ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α.Μ., μεταδίδονται από τις αρχές Ιουλίου μέσω ραδιοφωνικών σταθμών που εκπέμπουν στην Αττική και περνούν μια σειρά από μηνύματα που στόχο έχουν την ευαισθητοποίηση του κοινού, απέναντι σε θέματα που έχουν να κάνουν με την οδική ασφάλεια και τη σημασία της στην καθημερινότητα.

Μέσω ελκυστικών και ενημερωτικών μηνυμάτων, η καμπάνια μπορεί να εκπαιδεύσει τους ακροατές σχετικά με τη σημασία της τήρησης μέτρων ασφαλείας, όπως η χρήση ζωνών ασφαλείας, η αποφυγή της αποσπασματικής οδήγησης και η προτεραιότητα των τακτικών ελέγχων υγείας. Προσεγγίζοντας ένα ευρύ κοινό μέσω ραδιοφωνικών εκπομπών, η καμπάνια αυτή μπορεί να συμβάλει αποτελεσματικά στη δημιουργία μιας ασφαλέστερης και υγιέστερης κοινότητας για όλους.

ΠΑΣΥΔΑΜ Ράδιο Σποτ
ΠΑΣΥΔΑΜ Ράδιο Σποτ ΠΑΣΥΔΑΜ

Οι δράσεις κοινωνικής ευθύνης είναι μέσα στο πρόγραμμα λειτουργίας του Συνδέσμου των Δημοσιογράφων Αυτοκινήτου και Μοτοσυκλέτας, κάτι που θα έχει τη δυνατότητα το κοινό για διαπιστώσει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, μια και η ενημέρωση και η επικοινωνία δεν θα περιοριστεί μόνο στα ραδιοφωνικά μηνύματα αλλά θα υπάρξει και συνέχεια με τηλεοπτικές αλλά και διαδικτυακές καταχωρήσεις.

Related Articles

Συγκλονιστικό: Βουτιά θανάτου με μοτοσυκλέτα στα Μετέωρα

cars

RAP BANGE: Το ελαφρύ ηλεκτρικό τρίροδο scooter, ειδικά σχεδιασμένο για μικρομεταφορές

cars

Δύο ζευγάρια influencer – μοτοσυκλετιστών κακοποιήθηκαν και δέχτηκαν επίθεση σε Ινδία και Αμερική

cars

CITYRIDER 78ο τεύχος, Νοέμβριος 2023

cars

Ο Κώστας Καββαθάς μιλάει για μοτοσυκλέτα στο zougla.gr

cars

Zontes – Τρεις οι τρικύλινδρες μοτοσυκλέτες που αναμένονται;

cars

Honda CBR500R: Supersport με δίπλωμα Α2.

cars

Παρουσίαση της νέας Suzuki GSX-S 1000GX στην Ελλάδα

cars

Θανατηφόρο τροχαίο στην Ηλεία – Νεκρή μία γυναίκα μετά από σύγκρουση οχημάτων

cars