CARSNEWS
AUTONEWS

Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Στα χρώματα του τελικού του Europa Conference League το «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Η 29η Μαΐου, ημέρα που ο Ολυμπιακός και η Φιορεντίνα θα αναμετρηθούν στον τελικό του Europa Conference League στην OPAP Arena, πλησιάζει και το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» έχει μπει στον ρυθμό του μεγάλου αγώνα, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της και η ΕΠΟ, παραθέτοντας και τις σχετικές φωτογραφίες.

Η Αθήνα προετοιμάζεται σε όλα τα επίπεδα για το μεγάλο παιχνίδι και εξαίρεση φυσικά δεν αποτελεί το αεροδρόμιο, με την ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία να αναφέρει τα εξής σε ανακοίνωσή της…

«Η Αθήνα και το ελληνικό φίλαθλο κοινό συνεχίζουν να ζουν στον παλμό του σπουδαίου τελικού του UEFA Europa Conference League, ο οποίος θα διεξαχθεί στην ΑΕΚ Arena στις 29 Μαΐου στις 22:00 με φιναλίστ τον Ολυμπιακό και την Φιορεντίνα.

Μετά την σήμανση του τελικού σε σταθμούς του μετρό και του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου της πρωτεύουσας, τοποθετήθηκε και η σήμανση στον διεθνή αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου σε λίγες ημέρες θα υποδεχτεί χιλιάδες φιλάθλους του ποδοσφαίρου, που θα έρθουν στη χώρα μας για να παρακολουθήσουν τον σπουδαίο τελικό του UEFA Europa Conference League στη χώρα μας. Οι πινακίδες και οι αφίσες στα χρώματα του τελικού αποτέλεσαν πόλο έλξης για πλήθος κόσμου στο αεροδρόμιο όπου θα είναι ο πρωταρχικός σταθμός της πλειοψηφίας των φιλάθλων που θα βιώσουν την εμπειρία του σπουδαίου αγώνα.

Υπενθυμίζεται ότι τo διήμερο 28-29 Μαΐου θα διεξαχθεί στην πλατεία Κοτζιά το εορταστικό φεστιβάλ με αφορμή τη διεξαγωγή του τελικού του UEFA Europa Conference League μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα στην AEK Arena. Η ελληνική πρωτεύουσα θα προσφέρει στους οπαδούς, στους επισκέπτες και στους κάτοικους της Αθήνας μια εορταστική ποδοσφαιρική γιορτή με άφθονες ψυχαγωγικές δραστηριότητες και πολλά άλλα στο Φεστιβάλ Φιλάθλων της UEFA Europa Conference League.

Οι δράσεις θα κορυφωθούν μέχρι και την ημέρα διεξαγωγής του τελικού, το βράδυ της 29ης Μαΐου, όπου η χώρα μας και συγκεκριμένα η Αθήνα θα φιλοξενήσει έναν ακόμη ευρωπαϊκό τελικό, μια ακόμη γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου».

Ολυμπιακός - Φιορεντίνα Ελευθέριος Βενιζέλος
Ολυμπιακός - Φιορεντίνα Ελευθέριος Βενιζέλος
Ολυμπιακός - Φιορεντίνα Ελευθέριος Βενιζέλος

Related Articles

Έγκυος Ελληνίδα τραγουδίστρια, θύμα ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της

cars

Οχιά έκοβε βόλτες σε… αυλή σπιτιού στη Λαμία

cars

Νέο Ford Kuga. Πλήρως διαφοροποιημένο και με πολλές επιλογές σε όλα τα επίπεδα

cars

Opel Crossland 1.5d 110 PS. Άλλο αυτοκίνητο

cars

Οι δέκα χώρες που πέρασαν στον τελικό της Eurovision

Bury

Volkswagen: Πρόστιμο μεγαλύτερο των €100 εκ. για μικρή απόκλιση στις εκπομπές ρύπων.

cars

Αποχωρεί μετά από 11χρόνια η εκπαιδευτική αποστολή της ΕΕ στο Μάλι

cars

Nέο Renault Scenic. Ο δημιουργός της κατηγορίας των πολυμορφικών, ανανεώθηκε

cars

Απίθανοι τύποι αλλά και όσοι δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους

cars