CARSNEWS
AUTONEWS

Ο Αμερικανός ράπερ Κάνιε Ουέστ βρίσκεται στη Μόσχα για ιδιωτική επίσκεψη

Ο Αμερικανός ράπερ Κάνιε Ουέστ, βρίσκεται στη Μόσχα για μια ιδιωτική επίσκεψη, όπως μετέδωσαν την Κυριακή (30/6) ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

Μουσικοί της Δύσης αποφεύγουν να ταξιδέψουν στη Ρωσία μετά την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία τον Φεβρουάριο του 2022.

«Ο Κάνιε Γουέστ είναι στη Μόσχα! Αυτά είναι υπέροχα νέα, βρίσκεται στην καρδιά της πρωτεύουσας», ανέφερε η παραγωγός Γιάνα Ρουντκοβσκάγια, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Η Ξένια Σομπτσάκ, γνωστή προσωπικότητα στα ρωσικά μμε, δημοσίευσε ένα σύντομης διάρκειας βίντεο στο Telegram το οποίο, σύμφωνα με την ίδια, δείχνει τον Αμερικανό ράπερ στην ταράτσα του διάσημου εμπορικού κέντρου GOUM, να αγναντεύει την Κόκκινη Πλατεία.

Σύμφωνα με την ίδια, ο Γουέστ βρίσκεται στη Μόσχα για να «γιορτάσει τα σαράντα γενέθλια του φίλου του Γκόσα Ρουμπτσίνσκι», ενός δημοφιλούς Ρώσου σχεδιαστή μόδας.

Ένα πλήθος περίπου εκατό θαυμαστών του ράπερ συγκεντρώθηκε παρά τη ζέστη μπροστά από το ξενοδοχείο Four Seasons, στο κέντρο της Μόσχας, ελπίζοντας να δουν από κοντά τον ράπερ, ανέφερε ένας δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου.

⚡️Kanye West in Moscow 🇷🇺

Kanye West came to Moscow for the birthday of designer Gosha Rubchinsky.

There is no information yet on whether the artist will organize a concert at Luzhniki.

Last year Kanye West announced that the Russian designer was heading a department at his… pic.twitter.com/igR5q1FHS9

— Russian Market (@runews) June 30, 2024

«Όλοι περιμένουν τον Κάνιε Γουέστ και όλοι ελπίζουν να τραβήξουν selfies ή να πάρουν αυτόγραφα», είπε ο Αλεξάντρ, ένας 18χρονος Ρώσος, για τον οποίο ο ράπερ είναι ένας «θρύλος».

Ο Γουέστ, ο οποίος στο παρελθόν έχει εκφράσει θαυμασμό για τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, πυροδοτεί συνεχείς διαμάχες στις ΗΠΑ με σχόλια του, μεταξύ των οποίων με ένα από τα τελευταία, όπου επαίνεσε τον Αδόλφο Χίτλερ.

Ο ράπερ, γνωστός και για την επωνυμία μόδας του Yeezy, έχει γίνει ένας παρίας της σόου-μπίζνες από τότε που έκανε αντισημιτικά σχόλια το 2022. Αρκετές μάρκες όπως η Adidas, η Gap και η Balenciaga διέκοψαν κάθε συνεργασία και σχέση μαζί του.

Related Articles

Τριήμερο ποιοτικών μεταχειρισμένων BMW στην Παπαδόπουλος AE

cars

Ορίστηκε η ημερομηνία της ομιλίας του Μπενιαμίν Νετανιάχου στο Κογκρέσο των ΗΠΑ

Bury

Alfa Romeo Stelvio. Ανανεωμένη και σε σαφώς  καλύτερες τιμές

cars

Η Porsche γυρνά οριστικά σελίδα στην 911.

cars

Ανοιχτή σε νέες συμμαχίες η Honda.

cars

Η Toyota φέρνει δύο κλασικά AE86 στη νέα εποχή!

cars

Παραβάσεων το ανάγνωσμα: Οι Έλληνες οδηγοί δεν φοράμε κράνος, ούτε ζώνη, ενώ δεν έχουμε ούτε δίπλωμα οδήγησης

cars

Σαν σήμερα 7 Μαΐου: Ένα από τα πιο σπουδαία αναγνωρίσιμα μουσικά κομμάτια που γράφτηκε ποτέ παρουσιάζεται στο κοινό, πριν από 200 χρόνια

cars

Έφοδος της αστυνομίας στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια – Συνέλαβε διαδηλωτές υπέρ των Παλαιστινίων

Bury