CARSNEWS
AUTONEWS

Ο Μπεν Άφλεκ μένει σε ξεχωριστό σπίτι από την Τζένιφερ Λόπεζ – Oι φήμες περί χωρισμού φουντώνουν

Ο Μπεν Άφλεκ φέρεται να μένει σε ξεχωριστό σπίτι από τη σύζυγό του, Τζένιφερ Λόπεζ, μετά την εμφάνιση έντονων φημών ότι το ζευγάρι οδεύει προς το διαζύγιο.

Το «Page Six» εξασφάλισε φωτογραφίες του ηθοποιού του να οδηγεί το σπορ αυτοκίνητό του το πρωί της Πέμπτης στη γειτονιά «Brentwood» του Λος Άντζελες, όπου όπως αναφέρει το TMZ έφυγε από ένα σπίτι στο οποίο είχε διανυκτερεύσει.

Στη φωτογραφία, ο 51χρονος Μπεν Άφλεκ φαινόταν να φοράει τη βέρα του καθώς το αριστερό του χέρι ήταν έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου του. Οπως αναφέρει το «Page Six» την τελευταία εβδομάδα ο ηθοποιός μένει σε ξεχωριστό σπίτι από την Τζένιφερ Λόπεζ.

Ben Affleck reportedly staying at separate house from Jennifer Lopez as split rumors loom https://t.co/MyG7zar6on pic.twitter.com/W8F8uEAv7c

— Page Six (@PageSix) May 16, 2024

Οι φήμες για κρίση στον γάμου του ζευγαριού άρχισαν να βγαίνουν στην επιφάνεια όταν η Τζένιφερ Λόπεζ εμφανίστηκε μόνη της στο «Met Gala 2024» την περασμένη εβδομάδα. Μια πηγή δήλωσε στο TMZ ότι ο Μπεν Άφλεκ δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στη μεγαλύτερη βραδιά της μόδας επειδή ήταν απασχολημένος με τα γυρίσματα της ταινίας «The Accountant 2». Ωστόσο, ο ηθοποιός εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή, η οποία έκανε γυρίσματα το βράδυ πριν από το «Met Gala» στις 5 Μαΐου.

Το «Page Six» επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του Μπεν Άφλεκ για να κάνει ένα σχόλιο, αλλά δεν έλαβε απάντηση. Το «InTouch» ανέφερε ότι η Λόπεζ και ο Άφλεκ κάνουν ψυχοθεραπεία για να λύσουν τα συζυγικά τους προβλήματα.

«Ο Μπεν Άφλεκ πιστεύει στην ψυχοθεραπεία μέχρι ενός σημείου και είναι πρόθυμος να συμμετέχει σε αυτή με ανοιχτό μυαλό, παρόλο που μισεί όλη αυτή την ταπεινωτική διαδικασία», δήλωσε μια πηγή στο πρακτορείο.

Jennifer Lopez may have convinced husband Ben Affleck to do therapy, but he’s participating with an extremely heavy heart. https://t.co/DmqHU3temP

— In Touch Weekly (@intouchweekly) May 15, 2024

Related Articles

Έγκυος Ελληνίδα τραγουδίστρια, θύμα ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της

cars

Volkswagen ID.7: Αναμένεται στο τέλος της χρονιάς με αυτονομία 700 χιλιομέτρων

cars

Νέο Audi A6 Avant TFSI e Quattro. Τεχνολογία και χώροι

cars

McLaren 720S Le Mans. Γιορτάζοντας την ιστορική νίκη της F1 GTR το 1995!

cars

Τσατραφύλλιας: Ποιες περιοχές θα πληγούν από την κακοκαιρία – Κίνδυνος για αιφνίδιες πλημμύρες ή κατολισθήσεις

cars

Ford. Πρωτοπορεί στην ασφάλεια των εργαζομένων στο οδικό δίκτυο

cars

Ford Mondeo. Συνεχίζει υβριδικά!

cars

Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και η Eurobank στηρίζουν στα πρώτα τους βήματα τα νεογέννητα της Μυτιλήνης και της Δυτικής Λέσβου

cars

Νέα αφισορύπανση στην Αττική – Με εντολή Χαρδαλιά ξηλώνονται και οι αφίσες του ΚΚΕ

cars