CARSNEWS
AUTONEWS

Πέθανε ο Executive Pastry Chef, Γιάννης Γιάχος

Ο γνωστός Executive Pastry Chef, Γιάννης Γιάχος, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 47 ετών. Αιτία του θανάτου του ήταν η καρδιακή ανεπάρκεια. Το δυσάρεστο γεγονός έκανε γνωστό μέσα από τα social media ο Αλέξανδρος Τσουβέλας, ο οποίος είναι ξάδελφος του pastry chef.

«Πρόλαβες να χαρείς το τρόπαιο σεφ. Καλό ταξίδι ξάδερφε», έγραψε ο Αλέξανδρος Τσουβέλας κάτω από τη φωτογραφία του ξαδέλφου του.

O Γιάννης Γιάχος γεννήθηκε στην Αθήνα και είχε καταγωγή από το χωριό Μεγαλόχαρη της Άρτας. Ο πατέρας του, Δημήτρης Γιάχος, ήταν ζαχαροπλάστης και ιδιοκτήτης ζαχαροπλαστείου στο Περιστέρι, όπου ο Γιάννης ξεκίνησε την καριέρα του.

Ο Γιάννης Γιάχος, όπως αναφέρει το zappit.gr μετά από σπουδές και εξειδικεύσεις στην Ελλάδα και την Ελβετία, συνεργάστηκε με διάφορα φημισμένα ζαχαροπλαστεία και ξενοδοχεία, όπως το ζαχαροπλαστείο Όσκαρ στα Νέα Λιόσια, το Σπανός στο Παλαιό Ψυχικό, το Norida Hotel στην Κω, το Grand Resort Cape Sounio και το Intercontinental Hotel. Από το 1999 έως το 2004 εργάστηκε ως Pastry Sous Chef και αργότερα ως Executive Pastry Chef στο ξενοδοχείο Pentelikon στην Κηφισιά.

Μετέπειτα συνέχισε την καριέρα του στον Πόρο, στο ξενοδοχείο Sirene Blue Resort, ενώ πρόσφερε συμβουλευτικές υπηρεσίες στο ξενοδοχείο Royal στην Αθήνα. Από το 2014, ανέλαβε τη θέση του Pastry Chef στις μονάδες του ομίλου Σάνη, Sani Resort και Sani Beach Hotel.

Related Articles

Citroen C4 C-Cross 1.5 BlueHDi 130 PS EAT8. Με κροσσόβερ χαρακτήρα

cars

McLaren 765LT. Όταν το ήδη ταχύ, γίνεται ταχύτερο!

cars

Nissan GT-R50. Στα τέλη του 2020 οι πρώτες παραδόσεις

cars

Δέσποινα Βανδή από MVMA 2024: Καμία ανοχή στη βία-Καμία ανοχή!

cars

Ford Mustang Mach-E. H φιλοσοφία πίσω από τη σχεδίαση του εσωτερικού

cars

Ήττα για τους Μπακς στην Οκλαχόμα χωρίς Γιάννη και Λίλαρντ – Υποχώρησαν στην τρίτη θέση

cars

Nissan Juke 1.0 DIG-T. Πρωτότυπα ώριμο

cars

Δες και άκου την Shelby Mustang GT500 καθώς αντιμετωπίζει τον ανταγωνισμό!

cars

Οδηγούμε το premium επιβατικό και ικανό φορτηγό Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDΙ

cars