CARSNEWS
AUTONEWS

«Πήγε να βοηθήσει κάποια κορίτσια» – Συγκλονιστική μαρτυρία για τον ναυαγοσώστη που κατέρρευσε στην Κρήτη

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 20χρονος ναυαγοσώστης στην Κρήτη που κατέρρευσε στη μέση του δρόμου, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των Χανίων και άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο 20χρονος κατέρρευσε έξω από κατάστημα στην κεντρική πλατεία της περιοχής Καλύβες στα Χανιά.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ελάχιστα λεπτά πριν καταρρεύσει, είχε δεχθεί άγρια χτυπήματα από νεαρούς, που του είχαν στήσει καρτέρι περιμένοντας να σχολάσει από ξενοδοχείο της περιοχής όπου εργαζόταν. Κατάφερε να κάνει μερικά βήματα πριν πέσει στο έδαφος.

«Πήγε να βοηθήσει»

Κάτοικος της περιοχής μιλώντας στο MEGA υποστηρίζει πως όλα ξεκίνησαν όταν νεαροί παρενόχλησαν τουρίστριες στην πισίνα του ξενοδοχείου και ο 20χρονος ναυαγοσώστης παρενέβη, ζητώντας τους να σταματήσουν.

«Όλοι είχανε να πούνε τα καλύτερα. Δούλευε στην πισίνα, πήγαν αυτοί οι πέντε παρενοχλούσαν κάποια κορίτσια τουρίστριες και αυτό το καημένο έκανε απλά την δουλειά του. Τους είπε ευγενικά ότι “πρέπει να φύγετε είναι ιδιωτικός χώρος μην παρενοχλείτε τα κορίτσια και αφήστε τα να απολαύσουν τις διακοπές τους”» περιγράφει.

Ο άγριος καυγάς που προηγήθηκε

«Ένας άγριος ξυλοδαρμός με πολύ μένος. Είναι μεμονωμένο περιστατικό, τραγικό, ακραίο, και για αυτό και έχουμε τρομάξει», σχολίασε ο πρόεδρος κοινότητας Καλυβών για τον καυγά που προηγήθηκε ανάμεσα στον 20χρονο ναυαγοσώστη και πέντε ακόμα άτομα, δύο εκ των οποίων συνελήφθησαν και κατηγορούνται για για πρόκληση θανατηφόρων σωματικών βλαβών.

Οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι το θύμα ήταν εκείνο που τους επιτέθηκε για προηγούμενη διαφωνία.

«Κάποιοι από αυτούς είναι σεσημασμένοι στην αστυνομία, κάποιοι από αυτούς δουλεύανε και στο ξενοδοχείο, έχουν και παρελθόν», είπε ο πρόεδρος συλλόγου καταστηματαρχών Καλυβών.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη των «Νέων» και του «Βήματος», Βασίλη Λαμπρόπουλο, η συμπλοκή ξεκίνησε, επειδή ο 20χρονος είχε διαμάχη με κάποιους από τους πέντε, διότι θεωρούσε πως (κάποιος/κάποιοι εξ αυτών) του είχαν κλέψει από το δωμάτιο του καπνικά προϊόντα.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του 20χρονου αναμένονται με την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής εξέτασης και τοξικολογικών εξετάσεων.

Related Articles

Νέο Ford F-150 Raptor. Αρχηγού παρόντος…

cars

Ηλεκτροκίνηση: 80 εκατ. ευρώ για τη δράση «Φορτίζω παντού»

cars

Κάτας: Όλοι είδαν τι έγινε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Παναθηναϊκό

cars

Κικίλιας: Ενώνουμε δυνάμεις και με τον ιδιωτικό τομέα στη μάχη για την προστασία των πολιτών και της χώρας

cars

Hyundai i20 N. Ιδανικό για οδηγική απόλαυση

cars

Volkswagen Group. Δείχνει το δρόμο για την επόμενη μέρα στα  αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων

cars

Genesis G70 Shooting Brake. Με έντονα ευρωπαϊκό στιλ.

cars

«Ψήνεται» παράταση έως 2 μήνες για σύνδεση με IRIS – 1 στους 2 επαγγελματίες κρατούν αποστάσεις

Κώστας Ζαχαριάδης: Πώς θα ενώσεις τον χώρο αν δεν μπορείς να ενώσεις το κόμμα;

cars