CARSNEWS
AUTONEWS

Παναθηναϊκός – Άρης 81-68: Στον τελικό του Σούπερ Καπ οι «πράσινοι»

Ο Παναθηναϊκός δεν χρειάστηκε να ανεβάσει ταχύτητα για να νικήσει με 81-68 τον Άρη στη Ρόδο και να προκριθεί στον τελικό του Σούπερ Καπ, περιμένοντας να δει αν ο αντίπαλος του θα είναι ο Ολυμπιακός ή το Περιστέρι.

Οι «πράσινοι» άρχισαν με 0/3 τρίποντα και οι «κίτρινοι» κατάφεραν να προηγηθούν με 6-2, αποδίδοντας καλά στην άμυνα. Απέναντι στον Ναν, όμως, δεν μπορούσαν να κάνουν και πολλά, με τον Αμερικανό να πετυχαίνει 8 πόντους δίνοντας το προβάδισμα (16-13) στην ομάδα του Εργκίν Αταάν, πριν έρθει η αντίδραση των Θεσσαλονικέων για το 20-20 στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Στη δεύτερη, οι «πράσινοι» με δύο σερί γκολ-φάουλ των Γιούρτσεβεν και Σλούκα ξέφυγαν με 26-20 και στη συνέχεια με 33-24, ελέγχοντας πλέον την κατάσταση. Με τον Γκριγκόνις να ευστοχεί σε τρίποντο ο Παναθηναϊκός ανέβασε κι άλλο (42-30) τη διαφορά, κλείνοντας το πρώτο ημίχρονο στο +14 (44-30).

Ο Άρης ήθελε να μειώσει στην τρίτη περίοδο αλλά με δύο συνεχόμενα τρίποντα ο Ναν έστειλε τον πρωταθλητή Ελλάδας και Ευρώπης στο +19 (56-37), με τους «πράσινους» να έχουν τον απόλυτο έλεγχο και να μπαίνουν στο τελευταίο 10λεπτο έχοντας προβάδισμα 20 πόντων (66-46).

Περισσότερα σε λίγο…

Τα δεκάλεπτα: 20-20, 44-30, 66-46, 81-68

Related Articles

KIA. Παραμένει στη κορυφή της αξιοπιστίας

cars

Το ρωσικό παιδομάζωμα: Το Κίεβο έφερε πίσω 13 παιδιά από τη Μόσχα

Bury

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού από την Κυριακή

Bury

Στη λίμνη Τσιβλού για πικνίκ, όπως εκείνα των παιδικών μας χρόνων

Bury

Το ΚΚΕ τα βάζει με το Ευρωκοινοβούλιο: «Οι προπαγανδιστικοί μηχανισμοί της ΕΕ κατόρθωσαν να φτιάξουν έναν ανιστόρητο αχταρμά»

cars

Οι ΗΠΑ παροτρύνουν τους Αμερικανούς που είναι στον Λίβανο να εγκαταλείψουν τη χώρα

Ποινή φυλάκισης ενός έτους σε 58χρονο για τη φωτιά στην Κορομηλιά Δομοκού

wp_update-GSkibItV

Jeep. Έγινε 80 ετών και το γιορτάζει

cars

Στην Κωνσταντινούπολη η Ζοζέ Μουρίνιο, παρουσιάζεται επίσημα από τη Φενέρμπαχτσε

cars