CARSNEWS
AUTONEWS

Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 1-1: Ματσάρα χωρίς νικητή στο Αγρίνιο

Σε ένα παιχνίδι με δύο δοκάρια, πολλές χαμένες ευκαιρίες και μία αποβολή, ο Παναιτωλικός και ο Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκαν ισόπαλοι, 1-1, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι, για τους οποίους έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο τους ο Κλοντ Μακελελέ, μπήκαν καλύτερα στο ματς και είχαν δοκάρι στο 19′ σε δυνατό σουτ του Χουχούμη, για να έρθει τελικά το 0-1 στο 28′ με τον Γιαμπλόνσκι από κοντά μετά την απόκρουση του Τσάβες σε κεφαλιά του Ντέλι.

Η αντίδραση των γηπεδούχων, όμως, δεν άργησε να έρθει, αφού στο 35′ ο Μπουζούκης βρήκε τον Τορεχόν και αυτός έδωσε στον Λομόνακο που ήταν σε θέση για γκολ και το έβαλε, γράφοντας το 1-1.

Από εκεί και πέρα, η αριθμητική ισορροπία άλλαξε στο 70′, όταν ο Τριανταφυλλόπουλος έκανε σκληρό φάουλ στον Μπελεβώνη και είδε την κόκκινη κάρτα αφήνοντας με 10 παίκτες τον Αστέρα, με αποτέλεσμα ο Παναιτωλικός να πιέζει ως το τέλος για το 2ο γκολ που θα του έδινε και τη νίκη αλλά η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι σε δυνατό σουτ του Λιάβα στο 81′.

Παναιτωλικόw (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Σιέλης, Μλάντεν, Λιάβας, Μαυρίας, Τορεχόν, Πέρες (90+1΄ Κοντούρης), Μπουζούκης (76΄ Μιγκέλ Λουϊς), Μπελεβώνης (76΄ Λαχούντ), Ντίας (64΄ Ρόα), Λομόνακο (76΄ Μάιντεβατς).

Αστέρας Τρίπολης (Κλοντ Μακελελέ): Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Ντέλι, Καστάνο, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι (87΄ Τζανδάρης), Μουνιόθ, Καλτσάς (87΄ Παλάσιος), Μπαρτόλο (71΄ Ρούμπεν Γκαρθία), Άνταμ (59΄ Αλάγκμπε), Κρέσπι.

Related Articles

Το Toyota RAV4 μεταμορφώνεται σε όχημα διάσωσης.

cars

Διαθέσιμα στο Gov.gr Wallet τα στοιχεία των ζώων συντροφιάς

cars

Συνάντηση Μπάιντεν

Bury

Χαμάς και Νετανιάχου αλληλοκατηγορούνται για την αποτυχία να κλειστεί συμφωνία κατάπαυσης του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας

wp_update-GSkibItV

Πυρετώδεις προετοιμασίες για το πακέτο που θα ανακοινώσει στη ΔΕΘ ο Μητσοτάκης – Τα δύο μέτρα για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις

Bury

Το χωριό στην Χίο που μοιάζει με κέντημα

Bury

Jeep. Mε πολύ ενδιαφέρουσα γκάμα

cars

Ο καιρός σήμερα 16/8/2024

Τρία έξυπνα κόλπα για να χωρέσουν όλα τα πράγματα στη βαλίτσα σου

cars