CARSNEWS
AUTONEWS

ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε και επισήμως η μεταγραφή του Τσιφτσή

Ο ΠΑΟΚ είχε επιλέξει τον Αντώνη Τσιφτσή για τον ρόλο του δεύτερου τερματοφύλακα και τελικά τα βρήκε όχι μόνο με τον παίκτη αλλά και με τον Αστέρα Τρίπολης, ανακοινώνοντας και επισήμως την απόκτησή του με συμβόλαιο ως το 2028.

Οι συζητήσεις των δύο ομάδων οδήγησαν σε συμφωνία και ο παίκτης υπέγραψε στους πρωταθλητές, οι οποίοι επισημοποίησαν την απόκτησή του με την ακόλουθη ανακοίνωση…

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Αντώνη Τσιφτσή με μεταγραφή από τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Έλληνας τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο μέχρι τις 30.06 του 2028 και θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 99.

Ο Αντώνης Τσιφτσής, γεννημένος στα Γιαννιτσά στις 21 Ιουλίου του 1999, τράβηξε από νωρίς τα βλέματα στις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης. Ο Έλληνας γκολκίπερ έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο σε μια νίκη με 4–0 εντός έδρας εναντίον του Πλατανιά στις 2 Απριλίου 2018. Από τότε, ο Τσιφτσής κατέγραψε 54 συμμετοχές και 18 clean sheets με τη φανέλα των Αρκάδων.

Έχει αγωνιστεί με τις εθνικές ομάδες νέων Κ17 και Κ18 τέσσερις φορές, κρατώντας ανέπαφη την εστία του στις δύο από αυτές, ενώ τον Ιούλιο του 2023, παραχωρήθηκε δανεικός στη Ρακόβ, επιστρέφοντας πίσω στον Αστέρα Τρίπολης τον Ιανουάριο του 2024.

Ο Αντώνης Τσιφτσής ήταν η επιλογή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για καρέ της ομάδας, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να αποδέχεται την πρόταση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ για συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2028.

Καλώς ήρθες Αντώνη!».

Related Articles

Νέα Porsche Taycan: Αμιγώς ηλεκτρική, σε 12 εκδόσεις, με αυτονομία έως 678 χιλιόμετρα

cars

Κλιμάκιο ΕΟΔΥ στη Μαγνησία: Ανατροπή με τον θάνατο της 91χρονης, δεν σχετίζεται με τη γαστρεντερίτιδα – Βρέθηκε σαλμονέλα στο νερό

Bury

H Toyota εξελίσσει νέες καινοτόμες τεχνολογίες (vid)

cars

Nissan Sentra. Παρουσιάζεται στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες

cars

Το πακέτο ασφάλειας Toyota Guardian δεν αντικαθιστά τον οδηγό

cars

Επιστρέφουν οι μπριγάδες στο MasterChef – Χωρίς αποχώρηση η silver week

cars

Kawasaki Z900.  Κυριαρχεί στα «γυμνά»

cars

Χωρίς το κορυφαίο “Plaid+” το νέο Tesla Model S.

cars

Αυτή η νύχτα… έμεινε σε μπουζουξίδικο της Λάρισας, το διασκέδασαν μέχρι το πρωί – Φωτογραφίες από το γλέντι μέχρι τελικής πτώσης

cars