CARSNEWS
AUTONEWS

Πληροφορίες του FBI για χτυπήματα στις ΗΠΑ ανήμερα της επετείου του μακελειού της 7ης Οκτώβριου

Το FBI βρίσκεται σε κόκκινο συναγερμό, καθώς με αφορμή την μαύρη επέτειο της 7ης Οκτωβρίου, όταν η Χαμάς επιτέθηκε στο Ισραήλ υπάρχουν πληροφορίες για χτυπήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το ρεπορτάζ του ανταποκριτή του MEGA, Πέτρου Κασφίκη ανέφερε ότι τόσο το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας όσο και το FBI προειδοποιούν για πιθανές τρομοκρατικές επιθέσεις εντός των ΗΠΑ ενόψει της επετείου του μακελειού της 7ης Οκτωβρίου.

Mάλιστα, στην ετήσια αξιολόγηση απειλών που εκδίδει το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας αναφέρει ότι οι συγκρούσεις στην Μέση Ανατολή και οι απερχόμενες αμερικανικές εκλογές αποτελούν παράγοντες που συμβάλλουν σε ένα υψηλό επίπεδο απειλής.

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση έρχεται σε μία χρονική περίοδο που παρατηρείται κατακόρυφη αύξηση των εγκλημάτων μίσους εναντίον της αμερικανοεβραϊκής κοινότητας.

Related Articles

Στο Κάιρο για συνομιλίες απεσταλμένοι του Ισραήλ – «Καζάνι που βράζει» η Λωρίδα της Γάζας με τον πόλεμο να συνεχίζεται για 322η ημέρα

Η Maserati MC20 ανεβάζει την θερμοκρασία με τις καμπύλες της.

cars

Συναγερμός για την εξαφάνιση 17χρονης από νοσοκομείο στο Ηράκλειο Κρήτης

Bury

Γερουλάνος: Μόνο η δική μου υποψηφιότητα μπορεί να νικήσει τον Ανδρουλάκη

cars

Έκλαιγαν οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά την ήττα από την Φλαμένγκο στον τελικό του Διηπειρωτικού – Η ομιλία του Συλαϊδόπουλου

Bury

Αργεντινή – Κολομβία: Το συγκλονιστικό κλάμα του Μέσι όταν έγινε αναγκαστική αλλαγή

cars

Ελένη Βουλγαράκη και Φώτης Ιωαννίδης έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Bury

Ισραηλινά μαχητικά έσπασαν το φράγμα του ήχου πάνω από τη Βηρυτό

Οpel. Το Νέο Opel Corsa συναντά ένα Corsa GT του 1987

cars