CARSNEWS
AUTONEWS

Σάλος με «πρόστυχη» διαφήμιση σε γυμναστήριο σχολείου – «Αποκρουστικό» και «αηδιαστικό» αποκλήθηκε το βίντεο με το twerking

Ένα διαφημιστικό βίντεο με γυναίκες να κάνουν twerking με σε γυμναστήριο λυκείου του Νιου Τζέρσεϊ ξεσήκωσε αντιδράσεις από το σχολικό συμβούλιο, με ορισμένα μέλη του να το χαρακτηρίζουν «αποκρουστικό» και «αηδιαστικό».

Το πρόστυχο υλικό, που γυρίστηκε για να προωθήσει ένα τουρνουά μπάσκετ διασημοτήτων με την ονομασία «Nuttin’ But Azz», δείχνει γυναίκες να χορεύουν προκλητικά, ενώ ακούγεται μουσική χιπ χοπ στο West Side High School στο Νιούαρκ.

Στη συνέχεια εμφανίζεται στην οθόνη ένας άνδρας ντυμένος διαιτητής, ο οποίος διακηρύσσει: «Δίνουμε 10.000 δολάρια στην καλύτερη από τις τέσσερις ομάδες», σύμφωνα με τη New York Post.

Η διαφήμιση για το τουρνουά ήταν παραγωγή του Big Fendi, ενός μουσικού μάνατζερ και διοργανωτή πάρτι, γνωστού για την ανακάλυψη της ράπερ Nicki Minaj.

Αλλά τα πλάνα από τον χορό σε στιλ στριπτίζ εξόργισαν τα μέλη του Συμβουλίου Εκπαίδευσης του Νιούαρκ, τα οποία είπαν ότι δεν έπρεπε να είχε επιτραπεί στο συνεργείο να κάνει γυρίσματα στον συγκεκριμένο χώρο.

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για το περιστατικό και τα αρχεία του σχολείου, μαζί με τις κάμερες παρακολούθησης, πιθανότατα θα αποκαλύψουν πώς και από ποιον επετράπη η είσοδος στο κινηματογραφικό συνεργείο.

Related Articles

Kawasaki Ninja 1000SX. Διαθέσιμο

cars

Σοκάρει η ενδοοικογενειακή βία – Πατέρας έσπασε τα δάχτυλα της κόρης του στο Αγρίνιο και μητέρα χτύπησε την κόρη της στη Σπάρτη

Bury

Με ιδιαίτερη δυναμική εφέτος η διεθνής ναυτιλιακή έκθεση των Ποσειδωνίων

Bury

Ford Maverick. Μικρότερο από το Ranger αλλά πολύ ικανό!

cars

Κινηματογραφική διάρρηξη σε εταιρεία κούριερ στα Πατήσια – «Μπούκαραν» μέσα με το αυτοκίνητο

cars

Πειραματικό Polestar 2 κάνει ντεμπούτο στο Goodwood.

cars

Ετοιμοπαράδοτα Ford σε περιορισμένο αριθμό οχημάτων

cars

Fiat Professional. Aνανεώνει πλήρως τη γκάμα

cars

Volkswagen ID.7 Tourer: Πρεμιέρα για το ευρύχωρο ηλεκτρικό estate

cars