CARSNEWS
AUTONEWS

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον άνδρα που βρέθηκε τεμαχισμένος στα Άνω Λιόσια – «Δεν είχα χρήματα να τον θάψω» λέει ο γιος του

Φωτογραφίες: Γιάννης Κέμμος

Φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας και αφορούν το τεμαχισμένο και απανθρακωμένο πτώμα που βρέθηκε σε αυλή στα Άνω Λιόσια. Ο γιος του θύματος είπε ότι δεν είχε χρήματα να τον θάψει ενώ η έντονη δυσοσμία ήταν αυτή που έκανε τους γείτονες να ειδοποιήσουν την Αστυνομία.

Ο 80χρονος άνδρας βρέθηκε απανθρακωμένος και τεμαχισμένος πάνω σε στρώμα που ήταν βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού και δίπλα ο γιος του, ο οποίος φέρεται να τον έκαψε.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς ότι προέβη σε αυτή την πράξη γιατί δεν είχε χρήματα για να τον θάψει ενώ στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής.

Εικόνα του Newsbeast από το σημείο της τραγωδίας

Ένας από τους γείτονες είδε από την ταράτσα του σπιτιού του ένα καμένο στρώμα, σκεπασμένο με μια κουβέρτα και ειδοποίησε την Αστυνομία

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γειτόνων, ο 59χρονος δράστης έβαλε φωτιά στην αυλή την περασμένη Τρίτη 28/5. Από τότε άρχισε να αναδύεται μια δυσοσμία στη γειτονιά και άρχισαν να ψάχνουν αν πρόκειται για κάποιο νεκρό ζώο. Ένας από τους γείτονες είδε από την ταράτσα του σπιτιού του ένα καμένο στρώμα, σκεπασμένο με μια κουβέρτα και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Όταν έφτασαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ο 59χρονος αρνήθηκε να τους ανοίξει και απαντώντας σε ερωτήσεις για το πού βρίσκεται ο πατέρας του, υποστήριζε ή ότι τον έχει πάει σε ίδρυμα, ή ότι τον προσέχει συγγενικός πρόσωπο. Τελικά οι αστυνομικοί μπήκαν στην αυλή του σπιτιού και αντίκρισαν το αποτρόπαιο θέαμα.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον γιο του θύματος.

Δείτε φωτογραφίες του Newsbeast

Related Articles

Ford Motor Eλλάς – Με στόχο την ηλεκτροκίνηση

cars

10 τόνους τρόφιμα έριξε με αλεξίπτωτα η Βρετανία στη Λωρίδα της Γάζας

cars

Rolls-Royce Cullinan Black Badge. Περισσότερο απ’ όλα!

cars

Η αυλαία πέφτει για την Alfa Romeo 4C.

cars

Renault Megane 1.5 dCi GT Line. Απολαυστικό και οικονομικό

cars

Τα πιο αγαπημένα ηλεκτρικά αυτοκίνητα του 2023

cars

Τραγωδία στον Κηφισό: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε πεζό

cars

Η Audi επιβεβαιώνει ότι ο κύκλος ζωής θα παραμείνει στα 6-7 χρόνια.

cars

Audi. Συνεχίζει τη συνεργασία της με την FC Bayern München

cars