CARSNEWS
AUTONEWS

Σπάραξε στον πόνο η Δαλάκα στο Survivor – Ο Γκιουλέκας δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση

Με έναν ακόμη τραυματισμό της Κατερίνας Δαλάκα και τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση ολοκληρώθηκε το επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Τρίτης 11/06.

Οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας στην αρχή του επεισοδίου έδειξαν προβληματισμένοι με την συμπεριφορά της Κατερίνας Δαλάκα, αφού η ίδια τους χρέωσε την ήττα της στα ματσαρίσματα και αυτό τους εκνεύρισε.

«Έχει συμβεί πολλές με την Κατερίνα μετά από ήττα να ξεσπά στον πάγκο για το τι της έφταιξε. Με το που γυρίσαμε στην τέντα είπε συγγνώμη. Είναι κατανοητό, είμαστε όλοι σε δύσκολη φάση και πιεσμένοι. Το έχει κάνει 10 φορές μέσα στο μήνα να ξεσπάσει μετά από ήττα και ξενερώνει full» σχολίασε ο Γιώργος Γκιουλέκας.

Έπειτα οι παίκτες των δύο ομάδων έπαιξαν στα Παιχνίδια της Καραϊβικής και κλήθηκαν να βρουν απαντήσεις στα ερωτήματα που έθετε ο Γιώργος Λιανός με τους Κόκκινους να κερδίζουν και να απολαμβάνουν το γλυκό τους.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα για την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας η Κατερίνα Δαλάκα χτύπησε σοβαρά το δάχτυλο της και τσίριζε από τον πόνο: «Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο άτυχη είμαι» είπε η ίδια.

Οι Τούρκοι παίκτες είναι αποδεκατισμένοι από τις απουσίες και νευρικοί καθώς είχαν νεύρα κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Οι Κόκκινοι γνώρισαν την απόλυτη συντριβή από τους Μπλε με σκορ 10-2 κι εκνευρίστηκαν.

Στο Συμβούλιο του Νησίου οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας αποφάσισαν να βγάλουν στον τάκο τον Γκιουλέκα ενώ παράλληλα γύρισε και η Δαλάκα από το νοσοκομείο.

«Σαφώς κι ήταν μονόδρομος για τον Χριστόφορο. Δεν συζήτησα κάτι, αλλά φαντάζομαι ότι δεν το σκέφτηκε και πολύ να με ψηφίσει. Δεν ξέρω αν υπήρχε δίλημμα. Μέχρι πριν λίγο δεν ξέραμε τι θα γίνει με την Κατερίνα κι ευτυχώς θα επανέλθει. Γνώριμη διαδικασία και περιμένω να μάθω τον τρίτο αντίπαλο, που εύχομαι να είναι Μπλε» τόνισε ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας του Survivor.

Related Articles

Volvo. Μόνο online τα ηλεκτρικά της μοντέλα

cars

Audi. Συνεχίζει τη συνεργασία της με την FC Bayern München

cars

Ford Mustang Mach-E. Με πολύ σημαντικές διακρίσεις

cars

Η S&P αναβάθμισε σε θετικό το outlook της Ελλάδας

Bury

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Συνελήφθη Τσετσένος ως ύποπτος για επίθεση σε ποδοσφαιρικό γήπεδο

Bury

BMW X6 30d xDrive. Ανανεωτική

cars

Πρωτάθλημα Formula E: Η ηλεκτρική φόρμουλα της Nissan στο βάθρο

cars

Ο G. Murray περιγράφει το V12 διαμάντι του T.50!

cars

Εγκρίθηκε η υπαγωγή επιπλέον 3.767 αιτήσεων στο Πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2»

cars