CARSNEWS
AUTONEWS

Σταμάτησαν οι πτήσεις για λόγους ασφαλείας σε ρωσικό αεροδρόμιο – Φωτιά από ουκρανικά μη drones σε δεξαμενές πετρελαίου το Ροστόφ

Πτήσεις ακυρώθηκαν νωρίς σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο του Καζάν στη ρωσική δημοκρατία του Ταταρστάν για λόγους ασφαλείας, μετέδωσαν ρωσικά κρατικά πρακτορεία ειδήσεων επικαλούμενα τη ρωσική υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας Rosaviatsia.

«Για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των πολιτικών αεροσκαφών… δεν προσγειώνονται ούτε απογειώνονται πτήσεις στο αεροδρόμιο από τις 7 π.μ. ώρα Μόσχας (και ώρα Ελλάδας)», ανακοίνωσε η Rosaviatsia, σύμφωνα με το TASS.

Εξάλλου ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη προκάλεσαν πυρκαγιά σε δεξαμενές πετρελαίου σε εγκατάσταση αποθήκευσης καυσίμων στη ρωσική περιφέρεια του Ροστόφ, μετέδωσαν σήμερα ρωσικά κανάλια στο Telegram.

Μονάδες της ρωσικής αντιαεροπορικής άμυνας κατέστρεψαν στη διάρκεια της νύκτας τέσσερα μη επανδρωμένα αεροσκάφη πάνω από την περιφέρεια του Ροστόφ, ανακοίνωσαν μέσω του Telegram το ρωσικό υπουργείο Άμυνας και ο κυβερνήτης του Ροστόφ, Βασίλι Γκολούμποφ, χωρίς ωστόσο να κάνουν λόγο για επίθεση σε χώρο αποθήκευσης καυσίμων.

Ukraine hit another Russian oil depot, the Glubokinskaya oil depot in the Kamensky District, Rostov region. Several tanks is on fire 🔥

According to Russian news, all drones were intercepted 🤷 pic.twitter.com/ENd512RnOT

— Kvist.P 🇩🇰🇺🇦 (@kvistp) August 28, 2024

Το κανάλι Baza του Telegram, που θεωρείται πως συνδέεται με τις ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας, μετέδωσε ότι τρεις δεξαμενές καίγονται σε αποθήκη καυσίμων στην περιοχή Καμένσκι της περιφέρειας του Ροστόφ αφού δύο μη επανδρωμένα αεροσκάφη έπεσαν στην περιοχή.

Σε βίντεο που αναρτήθηκαν σε ρωσικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνονται μεγάλες δεξαμενές να καίγονται μέσα στη νύκτα. Το Ρόιτερς σημειώνει πως ήταν σε θέση να αναγνωρίσει την τοποθεσία ενός από τα βίντεο ως την περιοχή Καμένσκι της περιφέρειας του Ροστόφ.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει σχόλιο από την Ουκρανία.

Πηγή: ΑΠΕ

Related Articles

Η «διαβολο-εβδομάδα» του Jeep Willys  

cars

Υρώ Μανέ: Μου φαίνεται λίγο παράξενο που έχουν περιοριστεί οι κωμωδίες – Ο κόσμος έχει ανάγκη να γελάσει

wp_update-GSkibItV

Τάκης Ζαχαράτος: Άνοιξα το σπίτι μου, έδωσα δουλειά και βοήθησα αχάριστους ανθρώπους

cars

Πώς έγινε το επεισόδιο με το ταχύπλοο στη Σύμη: Έπεσαν προειδοποιητικοί πυροβολισμοί – Από βολίδα σκοτώθηκε ο αλλοδαπός

Bury

Πολλαπλασιάζονται οι διαρρήξεις στη Θεσσαλονίκη: Στόχος τα φαρμακεία για «20 και 30 ευρώ»

cars

Ford Ranger. Διευρύνει τις εκδόσεις του

cars

Jeep Wrangler Rubicon 392 Concept. Ένα όνειρο με V8 soundtrack!

cars

Μακρόν για Αλέν Ντελόν: Ήταν περισσότερο από ένας σταρ, ένα μνημείο της Γαλλίας

wp_update-GSkibItV

Νετανιάχου: «Πλησιάζουμε στην ολοκλήρωση της επιχείρησης για την εξάλειψη του τρομοκρατικού στρατού της Χαμάς στη Γάζα»

Bury