CARSNEWS
AUTONEWS

Το σκεπτικό των δικαστών για την απόρριψη του αιτήματος αποφυλάκισης του Απόστολου Λύτρα – Ύποπτος τέλεσης νέων εγκλημάτων

Στις φυλακές θα παραμείνει ο γνωστός ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας, που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του, καθώς απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισή του.

Οι δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας παρά την αντίθετη εισαγγελική πρόταση απέρριψαν το αίτημα του ποινικολόγου κατά πλειοψηφία με ψήφους 2 έναντι 1.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «MEGA», το σκεπτικό της απόφασης των δικαστών είναι ότι λόγω της ιδιαίτερης φύσης του παραπτώματός του, ο Απόστολος Λύτρας είναι ύποπτος τέλεσης αξιόποινων πράξεων και ύποπτος φυγής.

Επιπλέον, οι δικαστικοί λειτουργοί απέρριψαν και τους λόγους υγείας που επικαλέστηκε ο Απόστολος Λύτρας, προκειμένου να γίνει δεκτό το αίτημα του για αποφυλάκισης του με «βραχιολάκι», αναφέροντας ότι τα όποια προβλήματα υγείας έχει ο ποινικολόγος μπορούν να αντιμετωπιστούν μέσα στη φυλακή.

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας είχε εισηγηθεί την αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης με ηλεκτρονική επιτήρηση το γνωστό «βραχιολάκι».

Related Articles

Ολυμπιακοί Αγώνες: Πλατανιώτη και Μαλκογεώργου ανέβηκαν 5 θέσεις χωρίς να αγωνιστούν

Bury

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού σε πλωτό μπαρ στη Θεσσαλονίκη 45χρονος καθηγητής – «Με έκανε να νιώθω ότι χάνω αίμα από παντού»

cars

Νέο Jeep Renegade Plug-in Hybrid. Η πρώτη του εμφάνιση στην Ευρώπη

cars

WSJ: Ο Μπάιντεν ακύρωσε συνάντηση με τον Σολτς για να πάει για ύπνο

Η Κύπρος στέλνει πλοίο με ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα

cars

Skoda. Mε έμφαση στις after sales υπηρεσίες

cars

Νέο Mini Countryman: Μεγαλύτερο, με πλήρη γκάμα θερμικών και ηλεκτρικών κινητήρων

cars

Σαν σήμερα 8 Ιουλίου: Ο Κωνσταντίνος Τσικλητήρας κερδίζει το χρυσό στους Ολυμπιακούς – Ο τραγικός του θάνατος 7 μήνες μετά

deleted-w9i2FI7l

Ο Έλον Μασκ «τρολάρει» τη Microsoft για το blackout με απανωτά «χτυπήματα» στο Χ – «Το αντι-ιικό πρόγραμμα ήταν ο ιός»

deleted-w9i2FI7l