CARSNEWS
AUTONEWS

Υρώ Μανέ: Μου φαίνεται λίγο παράξενο που έχουν περιοριστεί οι κωμωδίες – Ο κόσμος έχει ανάγκη να γελάσει

Η Υρώ Μανέ βρέθηκε φιλοξενούμενη στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4 της ΕΡΤ το απόγευμα της Τετάρτης 03/07 όπου η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στην παρούσα κατάσταση της ελληνικής τηλεόρασης και τόνισε την έλλειψη κωμικών σειρών από αυτήν.

Αναλυτικότερα η Υρώ Μανέ είπε χαρακτηριστικά πως «μου φαίνεται λίγο παράξενο που έχουν περιοριστεί οι κωμωδίες στην τηλεόραση, σε μια τόσο δύσκολη περίοδο που ζούμε κοινωνικά, πολιτικά, από όλες τις συνθήκες και ο κόσμος την έχει ανάγκη. Ο κόσμος έχει ανάγκη να γελάσει και μου κάνει εντύπωση γιατί το λέει και ο κόσμος, το ζητάει. «Γιατί δεν βλέπουμε κωμωδίες;» μου λένε οι άνθρωποι και στο θέατρο μού το μετέφεραν αυτά».

«Νομίζω ότι τα κανάλια πηγαίνουν πάντα με την πεπατημένη. Είδαν ότι έκαναν επιτυχία κάποιες δραματικές σειρές και είπαν όλοι: αυτό είναι το τυχερό μας! Εδώ θα πάμε. Ό,τι υπάρχει εποχής, ό,τι υπάρχει δράμα, ό,τι υπάρχει βάρος στην ψυχή και κλάμα ατελεύτητο θα πάμε και θα το βάλουμε στις οθόνες» συνέχισε η γνωστή ηθοποιός.

«Νομίζω όμως ότι, επειδή τα Σύνορα και κάποιες άλλες κωμικές σειρές είχαν μια αναλαμπή γέλωτος στην ελληνική τηλεόραση και ο κόσμος με έναν τρόπο τις αγκάλιασε, τώρα θα δούμε ότι τον χειμώνα θα παίξουν και κάποιες κωμωδίες» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Υρώ Μανέ στη νέα της συνέντευξη στο μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης επισήμανε η Υρώ Μανέ.

Related Articles

Opel Corsa 1.2T 100 PS. Οι αξίες του είναι μεγαλύτερες

cars

Οι Mercedes E-Class Coupe και Cabrio στις 27 Μαΐου.

cars

Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουν.: Ξύλο μεταξύ οπαδών πριν τον τελικό του κυπέλλου Αγγλίας

Bury

Νέο Hyundai Sante Fe. Εντελώς διαφορετικό

cars

Φωτιά τώρα στην Κερατέα – Καίει κοντά σε σπίτια

Bury

Η οδική ασφάλεια προτεραιότητα της Κυβέρνησης – Έξι παραβάσεις οδηγούν σε αφαίρεση στοιχείων κυκλοφορίας και διπλώματος

cars

Heritage HUB – η ιστορία της Ιταλικής αυτοκίνησης

cars

Η Hyundai και η KIA προσφέρουν φόρτιση και στάθμευση (+video)

cars

Η Abarth γιορτάζει με την μοναδική 1000 SP.

cars