CARSNEWS
AUTONEWS

Φρίκη στα Άνω Λιόσια: Κεφάλι και πόδια εντοπίστηκαν σε κάδο απορριμάτων κοντά στο σπίτι με το απανθρακωμένο πτώμα

Σοκ προκαλούν οι εξελίξεις που αφορούν την υπόθεση με το απανθρακωμένο πτώμα άνδρα που βρέθηκε σε αυλή στα Άνω Λιόσια. Σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της τραγωδίας, σε κάδο απορριμμάτων, εντοπίστηκαν ένα ανθρώπινο κεφάλι και πόδια τα οποία εικάζονται ότι ανήκουν στον ηλικιωμένο.

Τα ανθρώπινα μέλη τα έχουν παραλάβει άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και τα έχουν μεταφέρει στα εργαστήρια της Αστυνομίας ώστε να εξεταστούν για να διαπιστωθεί εάν όντως ανήκουν στον άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbeast στην οικία, όπου εντοπίστηκε ο απανθρακωμένος – τεμαχισμένος άνδρας, έχει μεταφερθεί παρουσία εισαγγελέα, ο γιος του ο οποίος κρατείται από το βράδυ της Παρασκευής 31/5.

To σπίτι της τραγωδίας

20 ημέρες ήταν νεκρός ο άνδρας

Ο ηλικιωμένος σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να είχε πεθάνει εδώ και περίπου 20 ημέρες ενώ ο 59χρονος γιος του, ο οποίος προσήχθη, ομολόγησε πως τον έκαψε υποστηρίζοντας ότι δεν είχε χρήματα για να τον θάψει.

Σύμφωνα με μαρτυρίες οι Αρχές ειδοποιήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 31/5 καθώς αναδυόταν δυσοσμία από τη μονοκατοικία που βρίσκεται στην οδό Αγαμέμνονος.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, τη Δευτέρα 27/5 ή την Τρίτη 28/5 ο γιος έκαιγε κάτι στην αυλή του σπιτιού. Μάλιστα, κάποιοι επισημαίνουν ότι είχε κληθεί η πυροσβεστική, αλλά όταν έφτασε εκεί το πυροσβεστικό όχημα, εκείνος την είχε σβήσει και εκείνοι έφυγαν χωρίς να κάνουν έλεγχο.

Δίπλα από το σπίτι υπάρχει ένα εγκαταλελειμμένο κτήριο και οι γείτονες νόμιζαν πως η δυσοσμία προερχόταν από κάποιο νεκρό ζώο. Όταν ένας εξ αυτών μπήκε σε αυτό για να απομακρύνει το ζώο είδε το στρώμα στην αυλή. Στη συνέχεια ανέβηκαν στην ταράτσα διπλανής πολυκατοικίας και είδαν το καμένο στρώμα με την κουβέρτα και κάλεσαν την Αστυνομία.

λιοσια 2
Εικόνα του Newsbeast από το σημείο που βρέθηκε η σορός

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, ο γιος, γεννημένος το 1965, αρνήθηκε την είσοδο τους στο σπίτι. Σε ερωτήσεις των αστυνομικών για το που είναι ο πατέρας του, εκείνος αρχικά υποστήριξε ότι βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης και στη συνέχεια ότι φιλοξενείται σε κάποιον συγγενή. Όταν τελικά μπήκαν στο σπίτι οι αστυνομικοί, αντίκρισαν το στρώμα με τον απανθρακωμένο άνδρα στην αυλή καλυμμένο με μία κουβέρτα.

Γείτονες που παρακολουθούσαν από την ταράτσα τα δρώμενα, μιλούν για διαμελισμένο σώμα και μάλιστα ότι κάποια μέλη βρέθηκαν μέσα σε ένα πιθάρι στην αυλή.

Από τις Αρχές εξετάζεται αν ο πατέρας του πέθανε από φυσικά αίτια και μετά του έβαλε φωτιά ο 59χρονος ή αν τον σκότωσε ο 59χρονος.

Related Articles

Skoda.  Aναλαμβάνει την εξέλιξη της παγκόσμιας πλατφόρμας MQB-A0 του Volkswagen Group

cars

Λιβάνιος: Οι αυτοδιοικητικές εκλογές να διεξάγονται στο τέλος Νοεμβρίου

cars

Χρονιά ρεκόρ για την Μοτοδυναμική

cars

Mercedes GLA 200. Ολιστική αναβάθμιση

cars

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 28/4/2024

Bury

Citroen C4 C-Cross 1.5 BlueHDi 130 PS EAT8. Με κροσσόβερ χαρακτήρα

cars

Η Τέιλορ Σουίφτ έβγαλε σέλφι με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και δύο από τα παιδιά του έπειτα από τη συναυλία της στο Λονδίνο

Bury

Μητσοτάκης: Στην ΕΡΤ το πρωί του Σαββάτου – Στα Βριλήσσια το απόγευμα

Bury

Σοκαριστικές εικόνες στο Ναύπλιο: Έσερναν τον σκύλο τους με λουρί από το ανοιχτό παράθυρο γιατί «έτσι μας αρέσει»

Bury