CARSNEWS
AUTONEWS

Χιονοστιβάδα αντιδράσεων στους Δημοκρατικούς για το καταστροφικό ντιμπέιτ – Το περιοδικό TIME «τελειώνει» τον Μπάιντεν

Κλιμακώνονται οι αντιδράσεις στο στρατόπεδο των Δημοκρατικών μετά την ήττα του Τζο Μπάιντεν στο ντιμπέιτ με τον Ντόναλτ Τραμπ.

Μετά το άρθρο των New York Times που περιγράφει τον πρόεδρο των ΗΠΑ με χαρακτηρισμούς όπως «σκιά ηγέτη», καλώντας τον να αποσυρθεί από την κούρσα για τον Λευκό Οίκο, τη σκυτάλη πήρε το περιοδικό TIME με ένα χαρακτηριστικό πρωτοσέλιδο που εικονίζει τον Μπάιντεν σε αποδρομή.

New York Times editorial board calls on Biden to step down pic.twitter.com/RkmUyHYACL

— MSNBC (@MSNBC) June 28, 2024

Στο σχετικό άρθρο που υπογράφουν οι Φίλιπ Ελιοτ και Κοχ Όου, αναφέρεται ότι «οι ανησυχίες για την ηλικία του προέδρου Τζο Μπάιντεν και την ικανότητά του να κερδίσει μια δεύτερη θητεία εκφράζονται στο Δημοκρατικό κόμμα εδώ και πάνω από χρόνο. Αυτοί οι φόβοι δεν μπορούν πλέον να αγνοηθούν μετά το βράδυ της Πέμπτης, όταν ο πρόεδρος τέθηκε αντιμέτωπος του Ντόναλντ Τραμπ στο ντιμπέιτ. Ο 81χρονος Μπάιντεν μπέρδευε τα λόγια του, έβγαινε εκτός θέματος και έχασε επανειλημμένα το ειρμό της σκέψης του.

Οι Ρεπουμπλικάνοι χλεύασαν χωρίς έλεος την εμφάνιση του νυν προέδρου ενώ οι Δημοκρατικοί καταβλήθηκαν από φανερό πανικό.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει ξεκάθαρος μηχανισμός για την αντικατάσταση του Μπάιντεν ως υποψήφιου του κόμματος, καθώς έχει ήδη κερδίσει τους περισσότερους αντιπροσώπους κατά τις προκριματικές εκλογές εξασφαλίζοντας την υποψηφιότητά του πριν από το εθνικό συνέδριο των Δημοκρατικών τον Αύγουστο.

Ωστόσο, υπάρχουν τρόποι για τους Δημοκρατικούς, να κατέβουν στις προεδρικές εκλογές με άλλον υποψήφιο, ειδικά αν ο Μπάιντεν παραχωρήσει οικειοθελώς τη θέση του υποψηφίου. Σε αυτή την περίπτωση το εμπόδιο θα ήταν το χρονοδιάγραμμα για τη διαδικασία και οι κανονισμοί της Εθνικής Επιτροπής των Δημοκρατικών».

🔥🚨BREAKING NEWS: TIME Magazine just released a new cover with Joe Biden. If you can’t see what’s happening you haven’t been paying attention. pic.twitter.com/yuKGfFCZ1P

— Dom Lucre | Breaker of Narratives (@dom_lucre) June 28, 2024

Related Articles

Συνελήφθησαν Ουκρανοί αξιωματούχοι με την κατηγορία ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι

Bury

Tο Κίεβο απέρριψε τους όρους που έθεσε ο Πούτιν για ειρηνευτικές συνομιλίες

cars

Πόσο μεγάλη είναι η διαφορά ανάμεσα στη νέα Mercedes-AMG G63 και στην παλιά;

cars

Hyundai Tucson Plug-in Hybrid 4×4. Πλήρες

cars

Acropolis Rally Hall Οf Fame: 10.000 φίλοι του αγώνα ψήφισαν τους καλύτερους των 70 ετών

cars

Τα κρίσιμα ερωτήματα για το πόθεν έσχες Κασσελάκη

cars

Έπαιξαν το Despacito με κόρνες αυτοκινήτων

Bury

Το Dacia Spring είναι το φθηνότερο ηλεκτρικό στην Γαλλία!

cars

Ξανά στο προσκήνιο το νέο Nissan GT-R.

cars