CARSNEWS
AUTONEWS

Η απάντηση των Καλούτα και Αλευρά στα αρνητικά σχόλια – Σεργουλόπουλος: «Μη θυμηθώ τότε που η Μπακοδήμου είπε “Μακεδονία”»

Οι παρουσιαστές της Eurovision, Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα φιλοξενήθηκαν στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ το πρωί της Δευτέρας (13/05) και μεταξύ άλλων απάντησαν για τα αρνητικά σχόλια τα οποία δέχθηκαν.

Ο Ζερόμ Καολούτα παραδέχθηκε πως διάβασαν πάρα πολύ για την ιστορία της Eurovision και τους συμμετέχοντες, και πως προσπάθησαν να μεταδώσουν τον διαγωνισμό με έναν δικό τους τρόπο ενώ ο Θανάσης Αλευράς σημείωσε πως δεν διάβαζε τα αρνητικά σχόλια μέχρι να τελειώσει ο διαγωνισμός προκειμένου να μην επηρεαστεί.

«Δεν θα έλεγα ότι είμαστε αδιάβαστοι. Ο άλλος τρόπος είναι ένας άλλος τρόπος. Μπορεί να μην σου αρέσει, τι να κάνουμε;», τόνισε ο Ζερόμ Καλούτα.

«Όχι, μπορεί να ήταν επειδή είπα εγώ “ψηφίστε την Ιταλία” στον Ημιτελικό… ενώ είναι στις Big5 και περνάει κατευθείαν στον Τελικό. Σου κολλάει το μυαλό», πρόσθεσε ο Θανάσης Αλευράς.

Το περιστατικό που αποκάλυψε ο Φώτης Σεργουλόπουλος

«Σου κολλάει το μυαλό. Να μη θυμηθώ… τότε που κόντεψα να τρελαθώ. Ένα λάθος του σχολιαστή στη Eurovision μπορεί να στοιχίσει και όλη του τη μετάδοση», παρατήρησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο οποίος παρέθεσε τη δική του αντίστοιχη περίπτωση με τη Μαρία Μπακοδήμου από τη μετάδοση του διαγωνισμού το 2007.

«Και το λέω εγώ που στη δική μας μετάδοση η Μαρία (Μπακοδήμου) είπε “Μακεδονία” μία χώρα που δεν λεγόταν «Μακεδονία». Δημιουργήθηκε ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα, για το οποίο δεν την έχει “ξεπλύνει” ακόμα… με πολιτικές διαστάσεις», συμπλήρωσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, που «θυμήθηκε» το επίμαχο περιστατικό στον αέρα της ΕΡΤ1.

Related Articles

Περισσότερα παιδιά σκοτώθηκαν στη Γάζα σε 4 μήνες παρά σε 4 χρόνια συγκρούσεων σε όλο τον κόσμο

cars

10+1 εικόνες μιας Αθήνας που έχει «πνιγεί» από τους καπνούς της φωτιάς που μαίνεται στο Βαρνάβα

Η ΕΕ εξετάζει κυρώσεις κατά του Ισραήλ σε περίπτωση που δεν συμμορφωθεί με την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου

Bury

Εσπευσμένες απογειώσεις πολωνικών και συμμαχικών μαχητικών εν μέσω νέων επιδρομών της Ρωσίας στην Ουκρανία

deleted-w9i2FI7l

Σολτς: Έκανε έκκληση για κατάπαυση του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας για την περίοδο του ραμαζανιού

cars

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το καυτό Hyundai i20 N.

cars

Lamborghini Huracan Super Trofeo EVO2. Η δεύτερη εξέλιξη…

cars

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 2/6/2024

cars

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οι Έλληνες πολίστες σήκωσαν αμάξι για να περάσει το λεωφορείο τους

wp_update-GSkibItV