CARSNEWS
AUTONEWS

Πάτρα: 90χρονη παγίδευσε επίδοξο απατεώνα – Του πέρασαν χειροπέδες για απόπειρα τηλεφωνικής απάτης

Στη σύλληψη 33χρονου Ουκρανού προχώρησαν σήμερα, Δευτέρα, οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, μετά από καταγγελία υπερήλικης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, μια 90χρονη δέχθηκε τηλεφώνημα από άγνωστο άνδρα που την ενημέρωνε πως η εγγονή της έχει τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα και έχρηζε άμεσης χειρουργικής επέμβασης, ζητώντας το υπέρογκο ποσό των 175.000 ευρώ για την κάλυψη των νοσηλειών.

Η γυναίκα διατηρώντας την ψυχραιμία της δέχθηκε να δώσει το ποσό, βάζοντας σε εφαρμογή του σχέδιο της. Του ζήτησε να παραμείνει στη «γραμμή» με το πρόσχημα της «τακτοποίησης» των χρημάτων, ώστε στη συνέχεια να κανονίσουν το σημείο συνάντησης για την παράδοση του ποσού.

Όσο ο 33χρονος βρισκόταν σε «αναμονή», η 90χρονη από το κινητό της τηλέφωνο κάλεσε την Αστυνομία, μίλησε με τον αξιωματικό υπηρεσίας της Ασφάλειας και πήρε οδηγίες για την «παγίδευση» του.

Ο 33χρονος δράστης πήγε στο σπίτι της, κοντά στην πλατεία Ομονοίας, η γυναίκα του πέταξε, όπως είχαν συμφωνήσει, από το μπαλκόνι τη σακούλα, την οποία είχε φροντίσει να γεμίσει με χαρτιά. Ο αλλοδαπός την παρέλαβε, με τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που βρίσκονταν στο σημείο να επεμβαίνουν, συλλαμβάνοντας τον.

Related Articles

Πρωτομαγιά 2024: Τι ισχύει για όσους εργαστούν

cars

Γεωργιάδης για Αυγενάκη: Ηθικά, αν το κόμμα σου ζητάει την έδρα πρέπει να τη δίνεις

deleted-w9i2FI7l

Η Lotus ετοιμάζει comeback με νέο μοντέλο και υβριδικό V6.

cars

Ξεκίνησε η παραγωγή της Koenigsegg Jesko.

cars

Nissan Navara. Eντάχθηκαν στον στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας

cars

Ηonda HR-V. Νέα γενιά

cars

Διαθέσιμη με carbon ζάντες η Bentley Bentayga.

cars

Κιργιστάν: Επτά νεκροί, ανάμεσά τους παιδιά, από κατολισθήσεις λάσπης

deleted-w9i2FI7l

Χατζηδάκης: Οι 3 προκλήσεις για την οικονομία και το τραπεζικό σύστημα

Bury