CARSNEWS
AUTONEWS

Κακός χαμός στο «Πρωινό» για τα κιλά με αφορμή τις δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην Ελένη Βουλγαράκη για τα κιλά του, στο πλατό της εκπομπή «Το Πρωινό» έγινε ένας κακός χαμός σχετικά με το θέμα των περιττών κιλών.

Αρχικά, ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε ότι όλοι οι άνθρωποι αν γινόταν θα ήθελαν να μην έχουν παραπανίσια κιλά. Και κάπως έτσι ξεκίνησε η πρώτη κόντρα με τη Φωτεινή Πετρογιάννη.

«Όλοι θέλουν να είναι υγιείς κυρίως» σχολίασε η δημοσιογράφος με τον παρουσιαστή να απαντά: «Όχι Φωτεινή μου, δεν θέλει να είμαι υγιής, δεν θέλει να είναι κανείς πολύ παχύς. Μην αλλάζετε αυτά που λέω, είναι η γνώμη μου. Μη με λογοκρίνεις, δεν ντρέπομαι να πω τη γνώμη μου και το λειαίνεις».

«Μα, τη δική μου τοποθέτηση έκανα. Δεν είπα για σένα. Είπα ότι αν κάποιος δεν έχει πρόβλημα υγείας, μπορεί να μην είναι προτεραιότητά του εκείνη τη στιγμή να αδυνατίσει» εξήγησε η Φωτεινή Πετρογιάννη με τον Γιώργο Λιάγκα να ξεσπά: «Ζούμε υπό ένα καθεστώς τρόμου και λέμε πράγματα που δεν πιστεύουμε για να γίνουμε αρεστοί. Αλλά αλλάζει αυτό, επανέρχεται η λογική σε όλα τα επίπεδα. Για ακόμη μια φορά Φωτεινή κάνεις αυτό που κάνεις πάντα, αλλάζεις αυτά που έχουμε πει και λες κάτι άλλο για να δημιουργήσεις ένα αρνητικό κλίμα για κάτι το οποίο δεν έχουμε πει ποτέ».

Ο καβγάς συνεχίστηκε με την εμπλοκή και της Άριας Καλύβα και της Ελένης Βουλγαράκη. Ο μόνος που δεν τοποθετήθηκε καθόλου για το θέμα ήταν ο Τάσος Τεργιάκης.

Related Articles

Πέντε νεκροί και δεκάδες τραυματίες σε δασικές πυρκαγιές στην Τουρκία

cars

Βρετανία: O επικεφαλής της MI6 παραιτήθηκε από λέσχη που δεν δέχεται γυναίκες – Τα διασημότερα μέλη της

cars

Στα 463 εκατομμύρια ευρώ το κόστος της πλήρους αποκατάστασης του Σιδηροδρομικού Δικτύου στη Θεσσαλία

Bury

BMW X1 sDrive 16d. Η μέση λύση

cars

Το Ford Ranger Prorunner της APG είναι ένα… διαφορετικό Raptor.

cars

Η Hyundai ονομάζει το νέο minivan της Custo.

cars

Βγήκε η πρώτη έκθεση του Ιράν για τη συντριβή του ελικοπτέρου του Ραΐσι

Bury

Σαν σήμερα 21 Μαρτίου: Πώς το Κλίβελαντ εφηύρε τις rock and roll συναλίες πριν από 72 χρόνια

cars

Porsche Cayenne Turbo GT. Είναι γρήγορη. Για την ακρίβεια, η γρηγορότερη

cars