CARSNEWS
AUTONEWS

Αυτά είναι τα 4 μυστικά για να αποκτήσετε λαμπερά μαλλιά

Τα μαλλιά παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητά μας, καθώς είναι από τα πρώτα πράγματα που αντικρίζει κάποιος στην εμφάνισή μας. Το πόσο όμορφα, χτενισμένα και περιποιημένα είναι τα μαλλιά μας μπορεί να επηρεάσει ολόκληρη την ψυχολογία μας. Διότι, ως γνωστόν, αν δεν «συνεργάζονται» μαζί μας για να πετύχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, η μέρα ξεκινάει στραβά.

Και μπορεί να μην κατορθώνουμε να έχουμε πάντα το τέλειο χτένισμα, ωστόσο μπορούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο γίνεται για να έχουμε πάντα λεία και λαμπερά μαλλιά, με μεταξένια υφή.

Υγιεινός τρόπος ζωής

Η εμφάνιση των μαλλιών, όπως και του δέρματος και των νυχιών μας, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον τρόπο ζωής μας. Η ποιότητα της διατροφής, του ύπνου και της γενικότερης καθημερινότητάς μας αντανακλάται στην εμφάνισή μας. Άλλος ένας λόγος, λοιπόν, για να φροντίζουμε τον εαυτό μας.

Καλή επιλογή κομμωτή

Ο κομμωτής μας μπορεί να αποδειχθεί ο καλύτερος σύμμαχός μας, αν γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες των μαλλιών μας και μπορεί να τα περιποιηθεί όπως τους αρμόζει. Όταν δε, πρόκειται για τεχνικές επεξεργασίες, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός και να μην επιβαρύνει την τρίχα μας χωρίς λόγο.

Δημιουργία ποιοτικής και σταθερής ρουτίνας

Όπως και με τη φροντίδα του προσώπου, έτσι και με τη φροντίδα των μαλλιών πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα σχολαστικές και να ακολουθούμε την ρουτίνα φροντίδας μας καθημερινά. Ακόμα και η πιο μικρή λεπτομέρεια θα κάνει την αλλαγή. Δεν ξεχνάμε στο τέλος του λουσίματος να ξεπλένουμε τα μαλλιά με κρύο νερό για έξτρα λάμψη και κλείσιμο στα λέπια.

Styling με σεβασμό

Πριν από το styling με θερμότητα, εφαρμόζουμε πάντα κάποιο θερμοπροστατευτικό προϊόν, ενώ ανάμεσα στα στυλιζαρίσματα φροντίζουμε να αναζωογονούμε τα μαλλιά με προϊόντα περιποίησης όπως μάσκες, θεραπείες και έλαια στο μήκος και στις άκρες.

Related Articles

Εκτός κινδύνου ο επιθετικός της Ουγγαρίας Μπαρνάμπας Βάργκα – Τραυματίστηκε στο πρόσωπο στο ματς με τη Σκωτία

Bury

Καλωσόρισε το νέο Honda Civic!

cars

Στις 15 Ιανουαρίου θα παρουσιάσει η Toyota το “Hypercar” της.

cars

Μειώθηκαν κατά χιλιάδες οι θάνατοι στην Ελλάδα τις πρώτες εβδομάδες του 2024

Bury

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου αποκάλυψε για πρώτη φορά τον λόγο που δεν παντρεύτηκε ποτέ

deleted-w9i2FI7l

ΗΠΑ: 14χρονος μαθητής είναι ο ύποπτος για τους πυροβολισμούς σε λύκειο κοντά στην Ατλάντα, σύμφωνα με τις αρχές

Bury

Οι Χούθι της Υεμένης λένε πως διεξήγαγαν έξι επιχειρήσεις στην Ερυθρά Θάλασσα και στον Ινδικό Ωκεανό

cars

Νεκρό δίχρονο κοριτσάκι στην Αριζόνα – Το άφησε ο πατέρας του στο αυτοκίνητο σε 43°C για τρεις ώρες

cars

Infiniti. Τα νέα QX55 και QX60

cars