CARSNEWS
AUTONEWS

Κόπα Αμέρικα: Την τρίτη θέση κατέκτησε η Ουρουγουάη μετά από συγλονιστική μάχη με τον Καναδά που κρίθηκε στα πέναλτι

Στην παρθενική του παρουσία σε Κόπα Αμέρικα, ο Καναδάς έφτασε μια ανάσα από τη τρίτη θέση, όμως, ο Λουίς Σουάρες τού χάλασε το όνειρο. Ο έμπειρος επιθετικός… ξελάσπωσε την Ουρουγουάη, σκοράροντας στο 92ο λεπτό, στέλνοντας το παιχνίδι στα πέναλτι (2-2). Εκεί οι Ουρουγουανοί, πιο ψύχραιμοι, με τον 37χρονο να εκτελεί σωστά και τον Καναδό Ντέιβιντ να αστοχεί, τερμάτισαν τρίτοι στη φετινή διοργάνωση.

H σελέστε μπήκε καλύτερα στο μικρό τελικό και μόλις στο 8′ άνοιξε το σκορ όταν, από εκτέλεση κόρνερ του Βαλβέρδε, ο Κάσερες βρήκε τον Μπεντανκούρ, με κεφαλιά-πάσα, και εκείνος, με δυνατό σουτ, έκανε το 1-0. Η απάντηση, από πλευράς Καναδών, ήρθε στο 22ο λεπτό, επίσης από στημένη φάση. Ο Σάφελμπουργκ εκτέλεσε κόρνερ, ο Μπομπίτο βρήκε τον Κονέ και εκείνος, με υπέροχο γυριστό νίκησε τον γκολκίπερ Ροτσέτ για το 1-1.

Ένα λεπτό αργότερα, οι Ουρουγουανοί σκόραραν με τον Πελίστρι, όμως το γκολ ακυρώθηκε με χρήση VAR.

Ο Καναδάς έφτασε στην ολική ανατροπή στο 80ο λεπτό. Ο Κονέ πήρε την μπάλα στη μεσαία γραμμή, κινήθηκε, ανενόχλητος, προς τη μεγάλη περιοχή της Ουρουγουάης, σούταρε, ο Ροτσέτ απέκρουσε και στην επαναφορά ο Ντέιβιντ, που είχε περάσει στο παιχνίδι στο 67ο λεπτό, έκανε το 2-1.

Η ομάδα της βόρειας Αμερικής έφτασε λίγα λεπτά μακριά από μια σπουδαία επιτυχία, όμως, ο Λουίς Σουάρες ειχε άλλη άποψη. Ο 37χρονος στράικερ μπήκε στο ματς με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και, στο 90’+2′, από εξαιρετική πάσα του Χιμένες, νίκησε τον Καναδό τερματοφύλακα και κράτησε ζωντανούς τους Ουρουγουανούς, κάνοντας το 2-2.

Το ματς οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, όπου οι Ουρουγουανοί είχαν «4 στα 4», με τους Κονέ, Ντέιβιντ να αστοχούν, από πλευράς Καναδών και η Ουρουγουάη, με 4-3 στη διαδικασία, πήραν την τρίτη θέση.

ΚΑΝΑΔΑΣ: Σεντ Κλαιρ, Τζόνστον (62′ Ντέιβις), Μπομπίτο, Ντε Φουτζερόλες (67′ Κορνέλιους), Λαριέα, Σάφελμπουργκ, Τσόινιερ, Κονέ, Αχμέντ (77′ Μιγιάρ), Ολουβασέγι (67′ Ντέιβιντ), Οσόριο (77′ Μπέιρ)

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ: Ροσέτ, Ναντές, Χιμένες, Κάσερες, Βίνα (66′ Ολάθα), Μπεντανκούρ, Ουγκάρτε (46′ Ντε Αρασκαέτα), Βαλβέρδε, Πελίστρι (61′ Ροντρίγκες), Αραούχο (61′ Ολιβέρα), Νούνιες (46′ Λουίς Σουάρες)

Related Articles

Μονομπούλωνες οι BMW M: Ειδικά retrofit προϊόντα για τα M2, M3 & M4

cars

Φέρνει τον… δικό του Φορτούνη ο ΠΑΟΚ

cars

Νέα αφισορύπανση στην Αττική – Με εντολή Χαρδαλιά ξηλώνονται και οι αφίσες του ΚΚΕ

cars

Καταγγελία 13χρονης για ξυλοδαρμό από τον πατέρα της στον Πύργο

Η Ford δοκιμάζει το νέο Bronco!

cars

Το κλασικό Defender αναβαθμίζεται εκ βάθρων από την Overfinch.

cars

Η κρίση φυσικά χτυπάει και τους προμηθευτές.

cars

Μεντιλίμπαρ: Το πιο δυνατό μας στοιχείο είναι η νοοτροπία του νικητή

Bury

Lamborghini Huracan Super Trofeo EVO2. Η δεύτερη εξέλιξη…

cars