CARSNEWS
AUTONEWS

Το σκεπτικό των δικαστών για την απόρριψη του αιτήματος αποφυλάκισης του Απόστολου Λύτρα – Ύποπτος τέλεσης νέων εγκλημάτων

Στις φυλακές θα παραμείνει ο γνωστός ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας, που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του, καθώς απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισή του.

Οι δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας παρά την αντίθετη εισαγγελική πρόταση απέρριψαν το αίτημα του ποινικολόγου κατά πλειοψηφία με ψήφους 2 έναντι 1.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «MEGA», το σκεπτικό της απόφασης των δικαστών είναι ότι λόγω της ιδιαίτερης φύσης του παραπτώματός του, ο Απόστολος Λύτρας είναι ύποπτος τέλεσης αξιόποινων πράξεων και ύποπτος φυγής.

Επιπλέον, οι δικαστικοί λειτουργοί απέρριψαν και τους λόγους υγείας που επικαλέστηκε ο Απόστολος Λύτρας, προκειμένου να γίνει δεκτό το αίτημα του για αποφυλάκισης του με «βραχιολάκι», αναφέροντας ότι τα όποια προβλήματα υγείας έχει ο ποινικολόγος μπορούν να αντιμετωπιστούν μέσα στη φυλακή.

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας είχε εισηγηθεί την αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης με ηλεκτρονική επιτήρηση το γνωστό «βραχιολάκι».

Related Articles

Νεκρή από ισραηλινά πυρά, ακτιβίστρια με αμερικανική και τουρκική υπηκοότητα σε διαδήλωση στη Δυτική Όχθη

cars

Νέο σύστημα ελέγχων και κυρώσεων για τα ανασφάλιστα οχήματα – Κλιμακωτά πρόστιμα για εκπρόθεσμη καταβολή των τελών κυκλοφορίας

Bury

Η υδρογονοκίνητη BMW X5 περνά στη φάση δοκιμών.

cars

Ένα ακόμη βήμα από τις ΗΠΑ προς την απαγόρευση του TikTok

cars

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 19/8/2024

wp_update-GSkibItV

Η διαφορετικότητα του Opel Insignia 120 Edition

cars

Φουρνιέ: Σαν στο σπίτι μου, ξέρω ότι πρέπει να νικάμε τον Παναθηναϊκό

deleted-w9i2FI7l

Η Mercedes ανανεώνει την AMG GT 4-Door Coupe.

cars

H Marie Chantal έδωσε μια πολύ σωστή συμβουλή ομορφιάς για τα μαλλιά στην κόρη της