CARSNEWS
AUTONEWS

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αγγίζει το χάλκινο μετάλλιο ο Τσελίδης – Στον τελικό του ρεπεσάζ μετά τη νίκη επί του Γκριγκοριάν

Στον τελικό του ρεπεσάζ στην κατηγορία των 90 κιλών του Τζούντο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 προκρίθηκε ο Θοδωρής Τσελίδης με τη νίκη του επί του Αράμ Γκριγκοριάν και θέλει ακόμη μία πλέον για να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο.

Ο Έλληνας τζουντόκα άφησε πίσω του τα νεύρα για τη διαιτησία στην ήττα του από τον Γάλλο Μαξίμ – Γκαέλ Ενγκαγιάπ στον προημιτελικό και συγκεντρώθηκε στον αγώνα με τον Γκριγκοριάν στο ρεπεσάζ, κάνοντας αυτό που πρέπει.

Ο Τσελίδης νίκησε τον αθλητή από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του ρεπεσάζ, πράγμα που σημαίνει ότι είναι μια νίκη μακριά από το χάλκινο μετάλλιο, το οποίο θα είναι και το πρώτο για την Ελλάδα στη φετινή διοργάνωση.

Ο αγώνας ανάμεσα στον Τσελίδη και τον Γκριγκοριάν κρίθηκε στο golden score με τον αθλητή των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων να δέχεται 3η ποινή και τον Έλληνα τζουντόκα να παίρνει την πρόκριση για τον τελικό του ρεπεσάζ, όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των ηττημένων των δύο ημιτελικών.

Related Articles

Η υπέρβαση Μαρινάκη με παίκτη 30 εκατομμυρίων!

deleted-w9i2FI7l

Mercedes GLA 200. Ολιστική αναβάθμιση

cars

Μercedes GLC Coupe 300d 4Matic. Mε έντονα σπορ διάθεση

cars

Ford. Μία ενδιαφέρουσα έκθεση για το 2021

cars

Θανατηφόρο τροχαίο στην Πάρο: Νεκρός οδηγός μηχανής

deleted-w9i2FI7l

Kawasaki Z900RS. Με περισσότερες χρωματικές επιλογές

cars

Κωστέτσος για τις στολές των Ελλήνων αθλητών στην Tελετή Έναρξης: «Με θλίβει και αηδιάζω με την διαπλοκή των αναθέσεων»

cars

Volkswagen Transporter. Έγινε 70 ετών

cars

Καρανίκας σε Τσίπρα: Στηρίζεις Στέφανο ή καταλήγεις ομαδάρχης κολάκων

Bury