CARSNEWS
AUTONEWS

Ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε κοντά σε πληγέντες της πυρκαγιάς σε δομή στα Μελίσσια

Ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε κοντά στους πληγέντες σε δομή στα Μελίσσια, μετά τις επισκέψεις του στο συντονιστικό κέντρο της Πολιτικής Προστασίας και στα μέτωπα της πυρκαγιάς στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με κομματικές πηγές, οι υπεύθυνοι της δομής ενημέρωσαν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για το πού θα κατευθυνθούν οι κάτοικοι των οποίων τα σπίτια κινδυνεύουν, ενώ ο κ. Κασσελάκης εξέφρασε την συμπαράσταση του στους κατοίκους που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται και τη ζωή τους να απειλείται και τους διαβεβαίωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα δώσει σκληρή μάχη μέσα και έξω από την Βουλή προκειμένου να διασφαλίσει την επάνοδο στην κανονικότητα τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, κατά την επίσκεψη στην δομή η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ μοίρασε είδη πρώτης ανάγκης, ενώ ο κ. Κασσελάκης ενημέρωσε δύο κατοίκους της περιοχής ότι θα τους διαθέσει όχημα προκειμένου να μεταβούν στο ξενοδοχείο όπου θα καταλύσουν. Όταν τον ευχαρίστησαν εκείνος απάντησε: «τα αυτοκίνητα μας ανήκουν στον ελληνικό λαό, άρα και σε εσάς, δε χρειάζεται ευχαριστώ είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε».

Πηγή: ΑΠΕ

Related Articles

Μακρόν: «Η Ρωσία είναι μια ιμπεριαλιστική δύναμη η οποία καταπατά το διεθνές δίκαιο»

cars

Nissan Leaf ξεπέρασε  το εμβληματικό Bluebird στην Ευρώπη

cars

Η Ταμίλα Κουλίεβα ποζάρει με το μπικίνι της στα βράχια

cars

MasterChef: Η απίστευτη ατάκα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

cars

BMW X5 M & X6 M. Η 3η γενιά ανεβάζει κι άλλο τον πήχη!

cars

Τον Δεκέμβριο τα αποκαλυπτήρια του νέου Toyota Mirai.

cars

Στο Κάιρο για συνομιλίες απεσταλμένοι του Ισραήλ – «Καζάνι που βράζει» η Λωρίδα της Γάζας με τον πόλεμο να συνεχίζεται για 322η ημέρα

Πώς η τηλεργασία «απειλεί» κυλικεία και εστιατόρια – Απώλειες άνω του 10% στους χώρους εστίασης στη Γερμανία

cars

Αιχμηρή απάντηση Κατρίνη σε Διαμαντοπούλου: Απουσίαζε, κάνουμε υποδειγματικές εκλογές χωρίς δικαστικούς αντιπροσώπους

Bury