CARSNEWS
AUTONEWS

Ειδική επιχειρησιακή δράση της Αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη για την πρόληψη και καταγραφή της παραβατικότητας ανηλίκων

Με δύο προσαγωγές, σε έλεγχο 93 συνολικά ατόμων εκ των οποίων οι 86 ανήλικοι, ολοκληρώθηκε η ειδική επιχειρησιακή δράση της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας των ανηλίκων σε περιοχές του Δήμου Θερμαϊκού. Η δράση έγινε χθες Παρασκευή, το απόγευμα, και υλοποιήθηκε με τη συνδρομή αστυνομικών των Διευθύνσεων Ασφαλείας, Αστυνομίας, Άμεσης Δράσης και Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Σκοπός της ειδικής επιχειρησιακής δράσης, όπως αναφέρεται σε σημερινή σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας, ήταν η συλλογή στοιχείων και η χαρτογράφηση της κίνησης ανηλίκων που ενδεχομένως εμπλέκονται σε περιστατικά παραβατικότητας.

Τα στοιχεία που συλλέγονται θα αποτελέσουν αντικείμενο αξιολόγησης, αξιοποίησης και διερεύνησης για το σχεδιασμό στοχευμένων δράσεων σε περιοχές όπου διαπιστώνεται συσσώρευση περιστατικών ανήλικης παραβατικότητας. Ανάλογες εξορμήσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση στο πεδίο της πρόληψης και αντιμετώπισης του φαινομένου της νεανικής εγκληματικότητας.

Related Articles

Ο ισπανός YouTuber που αποθέωσε τη Μαρίνα Σάττι συναντήθηκε με την τραγουδίστρια

cars

Το εμβληματικό καπέλο του Ιντιάνα Τζόουνς συγκέντρωσε 630.000 δολάρια σε δημοπρασία

cars

Έρευνα για την αγορά του Pegasus ζητά ο πρόεδρος της Κολομβίας

Bury

Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Στις 10 Ιανουαρίου η δίκη στο Εφετείο – Κατά της απόφασης είχε ασκήσει έφεση ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας

cars

Aston Martin Valhalla. Το υβριδικό supercar των 950 ίππων!

cars

Έξαλλη η σύζυγος του Στέλιου Ρόκκου: Ντροπή να ανεβάζετε story την καταστροφή και μετά πάρτι και διακοπές

wp_update-GSkibItV

Βασίλης Μίχας: Όταν με ρωτούν για την καταγωγή μου από την Αλβανία δεν ξέρω πως να απαντήσω

cars

Γρηγόρης Λέων για την Ντέμη Γεωργίου: Όταν αφήνουμε ένα μικρόβιο να δρα στον οργανισμό μας, μπορεί να περάσει στην κυκλοφορία

deleted-w9i2FI7l

Έγινε παρένθετη σε άγνωστο για να αγοράσει σπίτι μισού εκατομμυρίου δολαρίων

cars