CARSNEWS
AUTONEWS

ΣΥΡΙΖΑ για αντιπυρική προστασία: Το «επιτελικό κράτος» αναδεικνύεται ανεπαρκές και επικίνδυνο

Για «εγκληματική αδιαφορία», όσον αφορά την πρόληψη των πυρκαγιών καταγγέλλει την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σε ανακοίνωση του αναφέρει: «Το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης διαψεύδεται οδυνηρά όταν μιλά για αποτελεσματικό σχεδιασμό πρόληψης και αντιπυρικής θωράκισης της χώρας, καθώς προκύπτει ότι μια σειρά από δασαρχεία της χώρας πραγματοποιούν με καθυστέρηση προσλήψεις προσωπικού μέσα στον Αύγουστο, για να καλύψουν τις ανάγκες της φετινής αντιπυρικής περιόδου! Ενδεικτικά, το Δασαρχείο Ιστιαίας θυμήθηκε την προκήρυξη για την πρόσληψη προσωπικού, ‘για την αντιμετώπιση εποχικών ή άλλων περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου 2024′ μία ημέρα μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς στην Αττική, αρχίζοντας να δέχεται αιτήσεις από τις 12 Αυγούστου».

Γενικεύοντας ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι «πρέπει να δοθούν εξηγήσεις, πρώτα απ’ όλα στον ελληνικό λαό και επιτέλους να αναληφθούν οι πολιτικές ευθύνες για την εγκληματική αδιαφορία της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Το ‘επιτελικό κράτος’ αναδεικνύεται, για μία ακόμη φορά, ανεπαρκές και επικίνδυνο».

Related Articles

Η πρώτη Ανάσταση στον ναό του Ταξιάρχη στο Αϊβαλί – O ιερέας ψιθύριζε προς την εικόνα της Παναγιάς «Ανάστα, ο Θεός, κρίνον την γην»

Bury

Ανοδικές τάσεις στο άνοιγμα του Χρηματιστηρίου Αθηνών

cars

Ford. Συνεργάζεται με την Hermes και διερευνούν το μέλλον των κατ’ οίκον παραδόσεων

cars

Η Lexus επιβεβαίωσε έναν twin-turbo V8 για μελλοντικά μοντέλα!

cars

Tesla: Ένα ηλεκτρικό hatchback “θα είχε νόημα” για την Ευρώπη.

cars

Χ. Νικολόπουλος για Καζαντζίδη: Είχε μία υπερβολική φοβία και νόμιζε ότι όλα γύρω του ήταν ύποπτα

deleted-w9i2FI7l

Σαν σήμερα 10 Ιουλίου: Ξεκινά η δίκη των Πιθήκων – Ένας καθηγητής δικάζεται γιατί διδάσκει τη θεωρία της εξέλιξης κόντρα στις θρησκευτικές πεποιθήσεις

wp_update-GSkibItV

Ο Seb. Ogier κατακτά την 9η νίκη του στο Monte Carlo!

cars

«Η συντριβή μας δεν περιγράφεται με λόγια» λέει ο σχολιαστής του BBC για τη δολοφονία με βαλλίστρα της συζύγου και των κορών του

cars