CARSNEWS
AUTONEWS

O Αλέν Ντελόν ζήτησε να θανατώσουν τον σκύλο του και να τους θάψουν μαζί – Η οικογένειά του το αρνείται μετά τις αντιδράσεις

Η οικογένεια του Αλέν Ντελόν δεν θα πραγματοποιήσει την τελευταία επιθυμία του διάδημου ηθοποιού, ο οποίος ζήτησε να ταφεί με τον σκύλο του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian, ο ηθοποιός ζήτησε το βελγικό μαλινουά «να κοιμηθεί και να τοποθετηθεί στον τάφο του, στο νεκροταφείο του σπιτιού του στο χωριό Douchy». Η επιθυμία του Αλέν Ντελόν έχει προκαλέσει αντιδράσεις καθώς ο 10 ετών Λούμπο, που υιοθετήθηκε από ένα καταφύγιο από τον Ντελόν το 2014, είναι υγιέστατος.

Οι ακτιβιστές εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους για το ενδεχόμενο να θανατωθεί ένα υγιές ζώο και προσφέρθηκαν να βρουν στο σκύλο ένα νέο σπίτι. Το ίδρυμα «Brigitte Bardot» δήλωσε ότι η κόρη του Ντελόν, Ανούσκα, επιβεβαίωσε ότι η οικογένεια θα κρατήσει τον σκύλο. «Μόλις είχα την Ανούσκα Ντελόν στο τηλέφωνο και μου είπε ότι ο Λούμπο είναι μέρος της οικογένειας και θα τον κρατήσουν. Ο σκύλος δεν θα θανατωθεί» δήλωσε εκπρόσωπος του ιδρύματος της Μπριζίν Μπαρντό.

Ο Λούμπο πάντως συμπεριλήφθηκε στην ανακοίνωση των παιδιών του όταν έκαναν γνωστό τον θάνατό του Αλέν Ντελόν στις 18 Aυγούστου. Στο δελτίο Τύπου της οικογένειας Ντελόν σημειώθηκε: «Ο Αλέν Φαμπιέν, η Ανούκα, ο Άντονι και (ο σκύλος του) Λούμπο, με βαθιά θλίψη ανακοινώνουν τον θάνατο του πατέρα τους. Έφυγε ειρηνικά από τη ζωή στο σπίτι του στο Douchy, περιτριγυρισμένος από τα τρία του παιδιά και την οικογένειά του. Η οικογένειά του σας ζητά να σεβαστείτε την ιδιωτική του ζωή σε αυτή την εξαιρετικά οδυνηρή στιγμή του πένθους».

Σημειώνεται ότι ο Αλέν Ντελόν θα ταφεί αυτή την εβδομάδα με απόλυτη μυστικότητα στο «Domaine de la Brûlerie», το κτήμα του στο χωριό Ντουσί, σύμφωνα με τη «Le Point».

Related Articles

Ο ήρωας που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον δολοφόνο στο εμπορικό στο Σίδνεϊ και προσπάθησε να τον σταματήσει

cars

Citroen – Η ηλεκτροκίνηση μπορεί να σκοτώσει τα SUVs!

cars

Τα 7 νησιά με το μεγαλύτερο πρόβλημα λειψυδρίας – Το εκρηκτικό κοκτέιλ και τι προτείνουν οι επιστήμονες

Bury

Λιβάνιος: Οι αυτοδιοικητικές εκλογές να διεξάγονται στο τέλος Νοεμβρίου

cars

Η Άκτωρ παρέδωσε τον σύγχρονο αυτοκινητόδρομο Καλλονή

cars

Αυτό είναι το πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο στον κόσμο

cars

Χατζηδάκης: Το έργο της διασύνδεσης των POS με τις ταμειακές μηχανές ολοκληρώνεται και δεν θα δοθεί παράταση

cars

Το ελληνικό φαγητό στη λίστα με τα 100 χειρότερα στον κόσμο – Ζυμαρικά με αίμα, εντόσθια ψαριού με κάρι και σάρκα καρχαρία

deleted-w9i2FI7l

Το ναυάγιο: Εξελίξεις που σοκάρουν και μεγάλες αποκαλύψεις

Bury