CARSNEWS
AUTONEWS

Καιρός: Μετά την κακοκαιρία «Atena» έρχεται ο «Boris» με νέο κύκλο βροχών και καταιγίδων

Άστατος θα συνεχίσει να είναι ο καιρός και στο δεύτερο μισό του Σεπτεμβρίου. Μπορεί η κακοκαιρία «Atena» να εξασθενεί, ωστόσο η «Boris» έρχεται και φέρνει μαζί της καταιγίδες κατά κύριο λόγο στη δυτική Ελλάδα από την Παρασκευή 13/09.

Ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας με ανάρτησή του στο Facebook ανέφερε πως η Πέμπτη θα είναι μια μέρα ήρεμη, καθώς την Παρασκευή ξεκινά νέος κύκλος κακοκαιρίας με βροχές και ισχυρούς ανέμους.

Η ανάρτησή του

«Καιρική ανάπαυλα αύριο Πέμπτη. Από την Παρασκευή ένα νέο βαρομετρικό χαμηλό με το όνομα “BORIS ” αναμένεται να φέρει νέο κύκλο βροχών και καταιγίδων κυρίως στη δυτική Ελλάδα.

Επιπλέον, θα πέσει η θερμοκρασία 6-8 βαθμούς, ενώ θα ενισχυθούν και οι άνεμοι οι οποίοι θα πνέουν δυτικοί και βορειοδυτικοί με εντάσεις που θα φτάσουν τα 7 μποφόρ», έγραψε ο Γιώργος Τσατραφύλλιας.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο διεθυντής της ΕΜΥ, συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Κολυδάς προβλέπει μικρή και πρόσκαιρη πτώση της θερμοκρασίας, καθώς ο Σεπτέμβρης φέρνει κι άλλες βροχές μέχρι το τέλος του, παρά το γεγονός ότι η κακοκαιρία «Atena» αρχίζει να εγκαταλείπει τη χώρα.

Η ανάρτηση του μετεωρολόγου:

«Μια μικρή και πρόσκαιρη πτώση της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο και στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδος, αλλά όχι σημαντική. Ακολουθούν κανονικές θερμοκρασίες για την εποχή, χωρίς μεγάλα σκαμπανεβάσματα, καθώς και βροχές, στο δεύτερο μισό του μήνα».

🌡️🌡️🌡️ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΑΤΕ ΤΟ “ΜΠΛΕ” ? -ΣΑΣ ΤΟ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ! 😀

✅Μια μικρή & πρόσκαιρη πτώση της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο και στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδος , αλλά οχι σημαντική.

✅Ακολουθούν κανονικές θερμοκρασίες για την εποχή, χωρίς μεγάλα σκαμπανεβάσματα , καθώς και βροχές,… pic.twitter.com/eHkZsE0Jtz

— Theodoros Kolydas (@KolydasT) September 11, 2024

Related Articles

Τουλάχιστον 12 στρατιωτικοί νεκροί σε τρεις επιθέσεις στον Νίγηρα

deleted-w9i2FI7l

Λόλα Νταϊφά: Η Ελένη Μενεγάκη δεν έχει πρόβλημα να μείνει ξανά εκτός τηλεόρασης

Bury

Νέα Ducati Multistrada V4. Διαθέσιμη από 20.600 Ευρώ

cars

«Σφίγγει ο κλοιός» για το TikTok στις ΗΠΑ – Εγκρίθηκε με συντριπτική πλειοψηφία νομοσχέδιο που το απαγορεύει

cars

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: : Πέμπτο σερί χρυσό για τις ΗΠΑ – Νίκησαν 98-87 τη Γαλλία

Bury

Έρευνα για τους φονικούς βομβαρδισμούς σε γραφεία του Ερυθρού Σταυρού στη Γάζα ζητά ο Μπορέλ

Bury

Μαρίνα Σπανού: Ξεκίνησα να τραγουδάω στον δρόμο από 17 ετών

Jeep. Διαφορετικά και ξεχωριστά 

cars

Η 23χρονη Tik Toker με τους 1 εκατομμύριο followers που θέλει πια να έχει μια δουλειά 9-5

cars