CARSNEWS
AUTONEWS

Αγνώριστη η Αθηνά Ωνάση – Έτσι είναι σήμερα η «χρυσή» κληρονόμος

Εξαιρετικά σπάνιες είναι πλέον οι φωτογραφίες της Αθηνάς Ωνάση, της «χρυσής» κληρονόμου του Αριστοτέλη Ωνάση, η οποία τα τελευταία χρόνια αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας. Σήμερα είναι σήμερα 39 ετών και η εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 δημοσίευσε μια πρόσφατη φωτογραφία της.

«Εγώ όταν μου έδειξαν τη φωτογραφία, νόμιζα ότι είναι μια γνωστή μου που της μοιάζει. Μου λένε είναι διάσημη και πλούσια, δε μου έλεγε τίποτα. Δεν τη γνώρισα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Σύμφωνα με όσα είπε η δημοσιογράφος Άννα Καλλινίκου, «εντοπίσαμε αυτή τη φωτογραφία σε κάποιες παρουσιάσεις που γίνονται στο πλαίσιο ενημέρωσης των πελατών στο νέο επιχειρηματικό της βήμα, που αφορά σε αλυσίδα σουπερμάρκετ στη Γαλλία».

Related Articles

Νεκρή από ισραηλινά πυρά, ακτιβίστρια με αμερικανική και τουρκική υπηκοότητα σε διαδήλωση στη Δυτική Όχθη

cars

Πέθανε στα 96 της η Δρ Ρουθ, η διάσημη τηλεοπτική σεξολόγος, που μίλησε στους Αμερικανούς για θέματα ταμπού

cars

«Hate dress»: O σχεδιαστής του μας μίλησε για το ρούχο που καταγγέλλει τον ηλικιακό ρατσισμό που δέχονται οι γυναίκες για το ντύσιμό τους

cars

Σεισμός 4,6 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος

deleted-w9i2FI7l

Κύκλωμα εκβιαστών: «Κοιτούν» και ψηλότερα από τη «Νάνσυ» οι Αρχές – «Εκείνη έβλεπε ποιο μαγαζί έχει ανάγκη ή συνεχείς ελέγχους»

deleted-w9i2FI7l

Μητσοτάκης από το Κάιρο: Να μην επιτρέψουμε νέους μεταναστευτικούς δρόμους – Η Ελλάδα έτοιμη να βοηθήσει

cars

Παρολίγο τραγωδία στη Φθιώτιδα: Σιδερένια πόρτα σχολείου υποχώρησε και πλάκωσε νήπιο

cars

Alpina B8 Gran Coupe. Συνδυάζοντας την δύναμη με την πολυτέλεια.

cars

Ο λόγος που οι Αλγερινοί πέταξαν λουλούδια στον Σηκουάνα στην τελετή έναρξης – Η φρικιαστική ιστορία πίσω από την κίνηση

Bury