CARSNEWS
AUTONEWS

Παναθηναϊκός: Εκτός αποστολής και για Ολυμπιακό ο Βαγιαννίδης

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Κυριακή (6/10) τον Ολυμπιακό για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο για να μη χάσει κι άλλο έδαφος βαθμολογικά και ο Γιώργος Βαγιαννίδης έμεινε εκτός αποστολής για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι.

«Για αυτό το θέμα ρωτήστε τη διοίκηση, όχι εμένα», ήταν η ατάκα του Ντιέγκο Αλόνσο τη συνέντευξη Τύπου την παραμονή του αγώνα με τη Μπόρατς Μπάνια Λούκα, όταν του έγινε ερώτηση για τον νεαρό Έλληνα δεξιό μπακ, ο οποίος είχε μείνει εκτός αποστολής, όπως είχε συμβεί και λίγες μέρες πριν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ήταν μια απάντηση που έκανε τους πάντες να σκεφτούν ότι ο Βαγιαννίδης, με απόφαση της διοίκησης, δεν θα παίζει αν δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του που λήγει στο τέλος της σεζόν και τώρα έμεινε εκτός αποστολής και για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός που είναι ήδη στο -6 από την κορυφή πρέπει οπωσδήποτε να νικήσει ώστε να μη χάσει άλλο έδαφος και η προετοιμασία για το ντέρμπι ολοκληρώθηκε με την προπόνηση του Σαββάτου (5/10), μετά το τέλος της οποίας ο Αλόνσο ανακοίνωσε την αποστολή.

Σε αυτή βρίσκονται οι Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Μαξ, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Ουναΐ, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Μαξίμοβιτς, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Μπάλντοκ, Νίκας, Αράο.

Related Articles

Σαν σήμερα 30 Ιουλίου: Το ρεμπελιό των Ποπολάρων στη Ζάκυνθο και το κάψιμο του Λίμπρο ντ’ Όρο

wp_update-GSkibItV

Σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς υποβλήθηκε ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ

cars

Τεμπονέρας: Ο ίδιος ο Κασσελάκης αμφισβητεί την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

wp_update-GSkibItV

«Μου είπε η μαμά του Γιάννη να χαμηλώσω την ταχύτητα και τότε έγινε το μοιραίο» λέει ο χειριστής του παιχνιδιού στο λούνα παρκ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους «Αταίριαστους» του ΣΚΑΪ το πρωί της Τρίτης

cars

Volkswagen e-Crafter. Διαθέσιμο και στη χώρα μας με 47177 Ευρώ

cars

Κώστας Κρομμύδας: Η πρώτη μου αδελφή σκοτώθηκε πολύ μικρή, δεν πρόλαβα να τη γνωρίσω – Eμαθα αυτή την ιστορία μεγάλος

Με χαιρετισμό του Γιώργου Παπανδρέου ξεκίνησαν οι εργασίες του Συμποσίου της Σύμης

Bury

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 69χρονος κτηνοτρόφος στο Ρέθυμνο: Η βεντέτα για τα κτήματα και ο «σασμός» που δεν έγινε ποτέ

cars