CARSNEWS
AUTONEWS

Βωμολοχίες, εντάσεις και τραυματισμοί στο Survivor – Νέα ήττα για τους Κίτρινους

Νέα ήττα για την ομάδα των Κίτρινων, αναστάτωση και πτώσεις στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Η ένταση μεταξύ των δύο ομάδων οξύνθηκε.

Από την μία πλευρά οι Πράσινοι επιδιώκουν να διατηρήσουν το σερί των νικών του κι από την άλλη η ομάδα των Κίτρινων προσπαθούν να δουν που οφείλονται οι κακές προσπάθειες που τους κάνουν να χάνουν το τελευταίο διάστημα.

Εντύπωση προκάλεσε η αντίδραση της Χριστιάνας Γρηγοράσκου από την Κίτρινη ομάδα, όταν η ομάδα της έχασε έναν πόντο. Η Χριστιάνα εξέφρασε την απογοήτευσή της για την έλλειψη ομαδικότητας και συνεννόησης, ενώ ακολούθησαν έντονες εκφράσεις.

«Έχω πολλή νευρικότητα αυτή τη στιγμή! Δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει. Δεν γίνεται να μην τρώμε συνέχεια τίποτα. Μα, την Παναγία. Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν υπάρχει συνεργασία. Δεν απαιτείται ειδική δεξιότητα εδώ. Λάθος επιλογές και συνεργασία. Δεν υπάρχει κίνητρο», ανέφερε αρχικά η Χριστιάνα και συνέχισε με πιο έντονο ύφος: «Είμαι πολύ απογοητευμένη. Δεν θα παίξω. Χέ…α κιόλας, ας κάνουν ό,τι θέλουν. Εφόσον δεν νικάμε, γιατί να κοπιάζω

Οι Πράσινοι σημείωσαν άλλη μια νίκη και οι Κίτρινοι δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη δυσαρέσκειά τους για τους πανηγυρισμούς των αντιπάλων τους. Οι Τίγρεις του Survivor εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για το γεγονός ότι οι Αετοί γιόρταζαν ένα ακόμα έπαθλο φαγητού, με τον Τζον Ρηγάκη να πλησιάζει στον πάγκο τους ζητώντας συγγνώμη.

Η Χριστιάνα τον απέρριψε σε έντονο ύφος, θεωρώντας την κίνηση αργοπορημένη. Στην ήδη επιβαρυμένη ψυχολογική κατάσταση ήρθαν και δύο σοβαρές πτώσεις συμπαικτών που προκάλεσαν ανησυχία.

Ο νέος παίκτης, Γιάννης Αλκέος Κέλι έπεσε άσχημα κατά την προσπάθειά του να περάσει ένα εμπόδιο, φωνάζοντας «Paramedico τώρα», καθώς φαινόταν να έχει χτυπήσει στο γόνατο. Μετά την παροχή πρώτων βοηθειών, κατάφερε να επιστρέψει και να κερδίσει τον πόντο.

Δεν ήταν ο μόνος που αντιμετώπισε πρόβλημα, καθώς και η Γεωργία Γεωργοπούλου υπέστη μια σοβαρή πτώση, σφαδάζοντας από τους πόνους, και την απομάκρυναν κρατώντας τη στα χέρια.

Παρόλο που επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο, η προσπάθειά της δεν ήταν αρκετή για να οδηγήσει την ομάδα της στη νίκη.

Ένας έντονος καυγάς σημειώθηκε και στους Πράσινους, με τις αδελφές Πετεινάρη να είναι στο επίκεντρο. Οι δύο παίκτριες της νικητήριας ομάδας είχαν δυσκολίες στη συνεργασία τους, με τη Μαρία να επικρίνει τη Βίκυ για την εύκολη νευρικότητά της.

Related Articles

«Έκαψαν το σπίτι μου, εύχομαι να βγει πεθαμένος από εκεί μέσα» – Τι λέει η σύζυγος του δολοφόνου της 11χρονης Βασιλικής στην Ηλεία

cars

Εξοφλήστε τα Τέλη Κυκλοφορίας σε άτοκες μηνιαίες δόσεις!

cars

«Θυμίζει ναζιστική προπαγάνδα» – «Εξίσωση θύματος και θύτη»: Αντιδρούν Ισραήλ και Χαμάς για τα εντάλματα του Διεθνούς Δικαστηρίου

cars

Η Bugatti πέρασε στην ιστορία με ταχύτητα-ρεκόρ 490,37 km/h!

cars

Πλοία που… πιάστηκαν σε πελώρια κύματα

Bury

Nέο Seat Leon. Πεντάστερα ασφαλές

cars

«Η Μάγισσα – φλεγόμενη καρδιά»: Αυτός είναι ο απόγονος της Θεοφανώς

N. Κεραμέως: Η αντιπολίτευση θέλει να υπονομεύσει την επιστολική ψήφο

cars

FCA Heritage. Ξεκίνησε και πάλι τη δημιουργία

cars