Formula 1: Πού θα μεταδοθεί το 15ο Grand Prix του Αζερμπαϊτζάν (Βίντεο)

Published:

Το πρωτάθλημα της Formula 1 συνεχίζεται με το ενδιαφέρον να παραμένει αμείωτο. Ο 15ος αγώνας του φετινού Παγκόσμιου Πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί στο Αζερμπαϊτζάν το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου. Η ζωντανή μετάδοση θα γίνει στις 14:00 από το ΑΝΤ1+, ενώ οι τηλεθεατές του ΑΝΤ1 θα πρέπει να περιμένουν έως τις 16:30 για την ετεροχρονισμένη προβολή του.

Το αγωνιστικό τριήμερο αρχίζει αύριο, Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου, και συνεχίζεται την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου. Όλες οι ελεύθερες και οι κατατακτήριες δοκιμές, από τις οποίες θα προκύψει το grid του Σαββάτου, θα καλυφθούν ζωντανά, αποκλειστικά από το ΑΝΤ1+.

Διαβάστε: «Ενώπιος Ενωπίω»: Πότε επιστρέφει η εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1

Αφήνοντας πίσω την Ευρώπη, η Formula 1 στρέφεται ανατολικά, με πρώτο σταθμό το Μπακού. Η πρωτεύουσα των Αζέρων, που βρίσκεται 28 μέτρα κάτω από το επίπεδο της Κασπίας θάλασσας, φιλοξενεί τον 15ο αγώνα του πρωταθλήματος το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου. Η επιλογή της ημέρας συνδέεται με το γεγονός ότι η 27η Σεπτεμβρίου είναι επίσημη Ημέρα Μνήμης (Anım Günü) στη χώρα, αφιερωμένη στους στρατιώτες και στα θύματα που έχασαν τη ζωή τους στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ το 2020. Η διαδρομή στην πόλη των Ανέμων περνά γύρω από τους πύργους της φωτιάς (Flame Towers) και το παλιό κάστρο.

«Formula 1 Show» και «Formula 1 Stories»

Το «Formula 1 Show» αρχίζει στις 13:30, μισή ώρα πριν από την εκκίνηση του αγώνα, με αποκλειστικό περιεχόμενο. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται η αποκλειστική συνέντευξη του επικεφαλής της Ferrari, Φρέντ Βασέρ, ενώ στην κάμερα του ΑΝΤ1 και στον Πάνο Σεϊτανίδη μιλούν πρόσωπα από τον κινηματογράφο και τον αθλητισμό. Ανάμεσά τους βρίσκονται οι ηθοποιοί Αλεξάνδρα Νταντάριο και Πάτρικ Ντέμπσεϊ, οι άσοι της Ρεάλ Μαδρίτης Βινίσιους Τζούνιορ και Μπερνάντο Σίλβα, καθώς και οι πρώην Μαδριλένοι Ντάνι Καρβαχάλ και Ρομπέρτο Κάρλος.

Την παρουσίαση της εκπομπής και τις μεταδόσεις αναλαμβάνουν οι Τάκης Πουρναράκης, Πάνος Σεϊτανίδης, Μαρία Θωμά, Γιώργος Ανανίδας και Κώστας Λεώνης. Το «Formula 1 Show» θα συνεχιστεί και μετά τον τερματισμό, με highlights, ανάλυση των κρίσιμων φάσεων και της στρατηγικής των ομάδων, καθώς και τους αγώνες της F2.

Με την ολοκλήρωση του «Formula 1 Show», το πρόγραμμα στο ΑΝΤ1+ συνεχίζεται με το «Formula 1 Stories». Οι Τάκης Πουρναράκης και Πάνος Σεϊτανίδης επιστρέφουν στο Grand Prix του Αζερμπαϊτζάν του 2018, το οποίο θεωρείται ένα από τα πιο χαοτικά και απρόβλεπτα στην ιστορία της Formula 1.

Δείτε το τρέιλερ:

READ MORE

Find us on X

Related articles

Latest articles