CARSNEWS
F1 & RACES

Αφοσιώνεται αποκλειστικά στη Formula 1 η Audi

Ο γερμανικός κολοσσός, πήρε οριστικά και αμετάκλητα τη μεγάλη απόφαση και το αγωνιστικό του τμήμα στρέφει πλέον το βλέμμα του 100% στο κορυφαίο πρωτάθλημα του Motorsport.

Με το 2026 να πλησιάζει επικίνδυνα, οι κατασκευαστές ετοιμάζονται για τη νέα εποχή και τους νέους κινητήρες της Formula 1. Η Audi θα είναι επίσημα από το 2026 τόσο ομάδα του σπορ, όσο και κατασκευαστής, καθώς θα εξαγοράσει την παρούσα Sauber.

Με επίσημη ανακοίνωση λοιπόν, η γερμανική φίρμα σταματάει όλες τις αγωνιστικές της δραστηριότητες σε κατηγορίες, όπως Ράλλυ Ντακάρ, GT2, GT3 και DTM από το 2024. Αυτό το πλάνο, γνωστοποιήθηκε επίσης σε όλες τις ομάδες που συνεργάζονται με την Audi και λαμβάνουν την εργοστασιακή της υποστήριξη.

Η παραπάνω απόφαση, πάρθηκε μετά από επιλογή στρατηγικής των υπεύθυνων της Audi Sport, καθώς επιλέγει να εστιάσει 100% στη Formula 1, στην οποία θα βρίσκεται από το 2026.

Τους τελευταίους μήνες, έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές προσλήψεις στο τμήμα μονάδας ισχύος της γερμανικής φίρμας, ενώ μεγάλες αλλαγές και ανανεώσεις θα γίνουν στις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό, στο εργοστάσιο του Χίνβιλ. Στόχος της Audi Sport δεν είναι άλλος από το να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Formula 1, με μοναδικό σκοπό να πρωταγωνιστήσει.//ΓΑ

Related Articles

Ο Hamilton ζήτησε… αξιολόγηση!

cars

Φόρμουλα Ένα: Και όμως βγήκε ζωντανός

cars

Ο Χάμιλτον αποδεικνύει πως ο ρομαντισμός υπάρχει ακόμη στην F1

cars

Formula 1:Έξι στις έξι pole position για τον ανίκητο Μαξ Φερστάπεν

cars

F1 GP Μαϊάμι: Η pole του Sprint στον Φερστάπεν

Bury

Sainz Curhat Wants To Get A New Team For Formula 1 2025

cars

F1: Το Zandvoort εντός μέχρι το 2025-Ανακοινώθηκαν τα sprint του 2023

cars

Τα αθλητικά στην TV – Αθλητικός Κόσμος / Αθλητικά Νέα / Ειδήσεις / Sport

cars

How did F1’s current winners fare after their first victory?

Bury