CARSNEWS
F1 & RACES

O Ρικάρντο επιστρέφει με ένα στόχο

Ο Αυστραλός οδηγός θέλει από την πρώτη στιγμή της επιστροφής του στο grid της Formula 1, να δείξει τις δυνατότητές του.

Στο προσεχές Grand Prix Ουγγαρίας, θα δούμε έναν γνώριμο οδηγό να εμφανίζεται και πάλι στο grid. Έπειτα από οκτώ μήνες μετά το Grand Prix Άμπου Ντάμπι, ο Ντάνιελ Ρικάρντο επιστρέφει στη Formula 1 για λογαριασμό της Scuderia AlphaTauri.

O Αυστραλός οδηγός αντικαθιστά τον Νικ Ντε Βρις, ο οποίος δεν έπεισε τους ανθρώπους της Red Bull Racing με τις επιδόσεις του. Η επιστροφή του αναμένεται με ενδιαφέρον, καθώς πρόκειται για έναν πολυαγαπημένο οδηγό που έχει πολλά να αποδείξει.

Για την επιστροφή του στη Formula 1 o Ρικάρντο μίλησε στο F1.com. O 34χρονος αναφέρθηκε στις προσδοκίες που έχει η Red Bull από αυτόν, όμως δεν μπόρεσε να προσδιορίσει τι ακριβώς μπορεί να περιμένει στους επόμενους αγώνες.

welcoming @danielricciardo back 🏠 he got the new badge, followed the honey pot and… 🤗 pic.twitter.com/xoOYXwYetP

— Scuderia AlphaTauri (@AlphaTauriF1) July 14, 2023

«Περιμένουν καλά αποτελέσματα και απόδοση, αλλά είναι δύσκολο να δούμε τι ακριβώς μπορεί να γίνει. Μέχρι να βρεθώ πίσω από το τιμόνι του μονοθεσίου, είναι δύσκολο να ξεκαθαρίσουμε τι ακριβώς περιμένουν. Θέλουν να είμαι εντός βαθμολογούμενης δεκάδας ή να μάχομαι για θέσεις κοντά στη 10άδα; Δεν πιστεύω πως υπάρχει κάποια μορφή πίεσης», είπε.

Με μόλις δύο αγώνες έως το καλοκαιρινό διάλειμμα, o Ρικάρντο θέλει να εξοικειωθεί πρώτα με το μονοθέσιό του. Ωστόσο αναμένει να βρει ταχύτητα άμεσα δίπλα στον Γιούκι Τσουνόντα: «Δεν υπάρχουν κάποιοι συγκεκριμένοι στόχοι για τους επόμενους αγώνες. Απομένουν δύο GP μέχρι το καλοκαιρινό διάλειμμα. Όμως δεν περιμένω να έχω μέτρια απόδοση. Θέλω να αποδώσω πολύ καλά άμεσα και να χρησιμοποιήσω υπέρ μου όλα όσα έμαθα το διάστημα που ήμουν μακριά από την F1».

Έπειτα από δέκα αγωνιστικά τριήμερα, η AlphaTauri έχει συλλέξει μόλις δύο βαθμούς και βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας κατασκευαστών.

Φωτογραφίες: Redbullcontentpool.com

Related Articles

Sebastian Vettel: Αυλαία σε μια σπουδαία παράσταση (+video)

cars

Νιούι: ‘Ο Φερστάπεν ανήκει πια στους κορυφαίους όλων των εποχών’

cars

Are Mercedes the new Ferrari?

Bury

Formula 1 Driver Alex Albon Renews Williams Contract, Signs New Multi-Year Extension | Just Jared: Celebrity News and Gossip

cars

F1 GP Ουγγαρίας: Υπόθεση Mercedes και Racing Point το FP1 (vid)

cars

Formula 1: Οι μηχανές ζεσταίνονται (πρόγραμμα, αλλαγές, οδηγοί…)

cars

Marko: Φοβού την Mercedes στην F1

cars

O Jean Todt επισκέπτεται συχνά τον Michael Schumacher

cars

Haas: Έξω ο Mick, μέσα ο Hulkenberg!

cars