CARSNEWS
F1 & RACES

«F1»: Το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας του Μπραντ Πιτ

Λίγη ώρα πριν ξεκινήσει το Grand Prix του θρυλικού Σίλβερστοουν την Κυριακή (07.07), η Formula 1 μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το πρώτο τρέιλερ της πολυσυζητημένης ταινίας με το νέο τίτλο «F1» και με πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt).

propoli

Υπό τους ήχους του «We Will Rock You» των Queen και με ένα γρήγορο μοντάζ στις πίστες του μηχανοκίνητου αθλητισμού η φιλόδοξη παραγωγή της Apple Original Film υπόσχεται εντυπωσιακό θέαμα και άφθονη δράση.

Πρόκειται για μια τεράστια παραγωγή με δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι ο προϋπολογισμός έχει ξεπεράσει τα 300 εκατομμύρια δολάρια.

Σε σενάριο Έχρεν Κρούγκερ (Ehren Kruger), ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, υποδύεται έναν πρώην οδηγό της F1, ο οποίος επιστρέφει στην ενεργό δράση για να βοηθήσει τον Joshua Pearce, ένα νέο ταλέντο να ενταχθεί στην ομάδα APXGP.

Στο πλάι του ο Βρετανο-Νιγηριανός ηθοποιός Ντάμσον Ίντρις( Damson Idris), ο Οσκαρικός Χαβιέ Μπαρδέμ (Javier Bardem) και οι Κέρι Κόντον (Kerry Condon), Τομπάιας Μένζις (Tobias Menzies), Σάρα Νάιλς (Sarah Niles), Κιμ Μπόντνια (Kim Bodnia) και Μαξ Φερστάπεν (Max Verstappen).

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading

Related Articles

Σαν Σήμερα: Όταν η BAR «τρομοκράτησε» στις ομάδες της F1 (vid)

cars

Τα μυστικά της νέας Mercedes W11 (video)

cars

O Marko προειδοποιεί για Vettel-Leclerc

cars

ΤV (26/11): ΑΕΖ – Νέα Σαλαμίνα, Ομόνοια – Εθνικός Άχνας, Απόλλων – Ανόρθωση και όλη την υπόλοιπη δράση της ημέρας – Super Sport FM | Η κορυφαία παγκύπρια αθλητική συχνότητα

cars

Οι ώρες των τηλεοπτικών μεταδόσεων του Grand Prix Καναδά (vid)

cars

O Leclerc και η Ferrari επέστρεψαν στις νίκες (video)

cars

Andretti: FIA president Mohammed Ben Sulayem ‘confident’ Formula 1 will approve new team

cars

F1: Πράσινο φως για τους αγώνες σπριντ μέσα στο 2021!

cars

Πώς θα είναι η Formula 1 χωρίς τον Max Verstappen;

deleted-w9i2FI7l