CARSNEWS
AUTONEWS

«Fefé»: Το πρώτο άρωμα Dolce&Gabbana που είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στα σκυλάκια

Ο οίκος Dolce&Gabbana αγαπά τα ζώα και το απέδειξε δημιουργώντας ένα άρωμα αποκλειστικά για τα pet μας. Η τεράστια αγάπη του Domenico Dolce και του συντρόφου του Guilherme Siqueira για το σκύλο τους, οδήγησε τον Ιταλό σχεδιαστή στο να δημιουργήσει ένα άρωμα για σκύλους στο οποίο έδωσε το όνομα του δικού του: «Fefé.»

Eίναι σχεδιασμένο ειδικά για να ικανοποιεί τις οσφρητικές ευαισθησίες των σκυλιών, χωρίς αλκοόλ και με λεπτές νότες και υπόσχεται μια ευχάριστη μυρωδιά αλλά και γενικότερη εμπειρία τόσο στα κατοικίδια όσο και στους κηδεμόνες τους. Επίσης εγγυάται την ευεξία τόσο του δέρματος όσο και των ματιών του σκύλου ελέγχοντας τις δυσάρεστες οσμές.

Για τη δημιουργία του επιστρατεύτηκε η Emily Coppermann και περιέχει Ylang Ylang, Musk και σανδαλόξυλο. Η συσκευασία του είναι πολύ «γαβ»: Bρίσκεται μέσα σε ένα πράσινο μπουκάλι διακοσμημένο με κόκκινο μεταλλικό καπάκι που είναι στολισμένο με ένα επιχρυσωμένο πατουσάκι σκύλου. To άρωμα έχει λάβει πιστοποίηση σύμφωνα με την προδιαγραφή SAFE PET COSMETICS, το μόνο εθελοντικό πρωτόκολλο που εφαρμόζει τους ίδιους κανόνες που διέπουν τα καλλυντικά για ανθρώπινη χρήση. Η συγκεκριμένη προδιαγραφή απονέμεται από το Bureau Veritas Italia, και οι εταιρείες που αποτελούν μέλη αποδεικνύουν την ευαισθησία τους με τη δημιουργία προϊόντων που εγγυώνται τόσο την ασφάλεια των ζώων όσο και το σεβασμό προς αυτά σύμφωνα με το πρότυπο.

Στη διαφημιστική καμπάνια του αρώματος πρωταγωνιστεί ο ίδιος ο «Fefé» το βερικοκί poodle, αλλά και μερικοί καλοί του φίλοι οι οποίοι διασκέδασαν αφάνταστα τη διαδικασία της φωτογράφισης.

Related Articles

Πρώην παίκτης των ΑΕΛ, Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι χωρίζει επειδή ανακάλυψε ότι τα παιδιά δεν είναι δικά του

cars

Δυο δυστυχήματα στο Περού μέσα σε λίγες ώρες – 19 νεκροί και έξι τραυματίες

Bury

Νέο Ford Kuga. Το δοκιμάζετε και κερδίζετε

cars

Ο καιρός σήμερα 1/6/2024

cars

“Lancia Design Day” – Το ταξίδι συνεχίζεται και ο προορισμός έρχεται πιο κοντά…  

cars

Formula 1: Διατίθενται πακέτα ενός εκατομμυρίου δολαρίων για το Grand Prix του Λας Βέγκας

cars

Ο λόγος που έφυγε από την ΑΕΚ ο Μελισσανίδης

Ντιέγκο Αλόνσο: «Μπορώ να πάω τον Παναθηναϊκό στο επόμενο επίπεδο – Κίνητρο για να απαντήσουμε μετά από 14 χρόνια»

cars

Hyundai Tucson 1.6 Turbo 48V Hybrid 180 PS. Aπτή απόδειξη υψηλών δυνατοτήτων

cars