CARSNEWS
F1 & RACES

Formula 1: Κυρίαρχος ο Φερστάπεν, πήρε την pole position στην Αυστρία – Στους αγωνοδίκες για την έξοδο στα πιτς

Ο φοβερός και τρομερός Μαξ Φερστάπεν έκανε… πλάκα στις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix της Formula 1 στην Αυστρία. Ο Ολλανδός πιλότος πήρε την pole position, που στη Βαρκελώνη την περασμένη εβδομάδα έχασε από τον Λάντο Νόρις, επικρατώντας του Βρετανού της McLaren και στους τρεις γύρους, με συνολική διαφορά 404 εκατοστών του δευτερόλεπτου. 

formula_1_pole_position_austria


Ο Φερστάπεν ήταν ο μόνος που οδήγησε σε κάτω από 1.05 το δεύτερο γύρο. Τρίτος ήταν ο Τζορτζ Ράσελ με τη Mercedes, η οποία, όπως και η Ferrari, συνεχίζουν να κοιτούν με τα κιάλια τη Red Bull, η οποία φαίνεται ότι διαθέτει το μόνο… πυρηνικό όπλο των καιρών μας πίσω από το τιμόνι. 

Ο Ολλανδός θα πιλοτάρει την Κυριακή, 30 Ιουνίου, για την όγδοη νίκη του, που θα τον φέρει ένα βήμα από τον παγκόσμιο τίτλο.

Ο Φερστάπεν βγήκε με αργή ταχύτητα από τα πιτς, πάντως, με τους αγωνοδίκες να εξετάζουν αν επηρέασε την ασφάλεια των υπόλοιπων πιλότων. Εφόσον συμφωνήσουν ότι έγινε παράβαση, ο Ολλανδός μπορεί να χάσει την pole position.

Related Articles

F1 GP Άιφελ: Ματαιώθηκε και το FP2

cars

O Αλόνσο θέλει τρίτο πρωτάθλημα στην F1 και μετά Ντακάρ

wp_update-GSkibItV

Formula 1: Ανακοινώθηκε πού θα φιλοξενηθούν τα Sprint της νέας σεζόν

cars

Θετικός στον Covid-19 κι o Gasly!

cars

Formula 1: Το GP Λας Βέγκας αποκλειστικά σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+ (εικόνες)

cars

What drives your dreams? A chance to WIN a VIP Dream F1 Vegas Weekend

cars

Η FIA θέλει περισσότερες ομάδες στη Formula 1

cars

Rodin: F1 didn’t back up “rhetoric” on wanting something new from 11th team

cars

ΤV (26/11): ΑΕΖ – Νέα Σαλαμίνα, Ομόνοια – Εθνικός Άχνας, Απόλλων – Ανόρθωση και όλη την υπόλοιπη δράση της ημέρας – Super Sport FM | Η κορυφαία παγκύπρια αθλητική συχνότητα

cars