Ο Λάντο Νόρις ήταν ο μεγάλος νικητής στο τελευταίο Grand Prix της Ολλανδίας στη Formula 1, με τον Βρετανό οδηγό της McLaren να κατακτά τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του, μετά την επικράτησή του στην Ουγγαρία.
Οι δύο Ferrari έδωσαν μάχη με τις Mercedes για μια θέση στο βάθρο, όμως ο Λιούις Χάμιλτον και ο Σαρλ Λεκλέρ περιορίστηκαν στην 4η και την 5η θέση αντίστοιχα. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Βρετανός οδηγός στράφηκε κατά των μηχανικών της Scuderia, ειρωνευόμενος τις επιλογές τους μέσω team radio και αποδίδοντας ουσιαστικά σε αυτές την απώλεια του βάθρου.
«- Σπουδαία δουλειά για τον χαμένο χρόνο παιδιά.
– Ευχαριστούμε Λιούις, αλλά ήμασταν άτυχοι με τον Ράσελ.
– Δεν ήμασταν άτυχοι, χάσαμε χρόνο νωρίτερα και αυτό μας κόστισε την 3η θέση».
Αυτή ήταν η στιχομυθία μεταξύ των δύο πλευρών, με τον Χάμιλτον να αναφέρεται στην απόφαση της ομάδας να μην του επιτρέψει νωρίτερα στον αγώνα να προσπεράσει τον Λεκλέρ, ο οποίος κινούνταν εμφανώς πιο αργά από εκείνον.
Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα. Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
