CARSNEWS
AUTONEWS

H Ντορέττα Παπαδημητρίου ποζάρει με μαγιό και δείχνει τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς της

Αυτές τις ημέρες, η Ντορέττα Παπαδημητρίου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της και μάλιστα μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες της με μαγιό στο προφίλ της στο Instagram, δείχνοντάς μας πώς πέρασε τη μέρα της στη θάλασσα.

Oι καλογυμνασμένοι κοιλιακοί της, αλλά και τα καλλίγραμμα πόδια της έκλεψαν τις εντυπώσεις, με τους διαδικτυακούς της φίλους να την αποθεώνουν καθώς η Ντορέττα Παπαδημητρίου διαθέτει ένα από τα ωραιότερα σώματα της ελληνικής σόουμπιζ.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου φόρεσε ένα μαύρο μπικίνι και ακούμπησε στα βράχια της παραλίας, κοιτώντας προς τη μεριά της θάλασσας. «Ημέρα παραλίας» σημείωσε στη λεζάντα των φωτογραφιών της.

Η ηθοποιός γυμνάζεται συστηματικά και ακολουθεί ένα πρόγραμμα υγιεινής διατροφής. Άλλωστε είναι γνωστό πως πριν ασχοληθεί με την υποκριτική, ήταν αθλήτρια του στίβου.

Related Articles

Το instacar δημιουργεί τη νέα υπηρεσία instaride, προωθώντας τη μικροκινητικότητα και την πράσινη μετακίνηση στην Ελλάδα

cars

Ο γυναικοκτόνος στους Αγίους Αναργύρους «παίρνει μόνο αντιβίωση, είναι καλά» – Έως και 24 άτομα τον φρουρούν

Bury

Tesla: Ένα ηλεκτρικό hatchback “θα είχε νόημα” για την Ευρώπη.

cars

Ηλεκτρονικό «μάτι» της ΑΑΔΕ σε ανασφάλιστα οχήματα – Θα εντοπίζει και τα αυτοκίνητα δεν έχουν περάσει από τεχνικό έλεγχο στα ΚΤΕΟ

cars

Σκληρό πόκερ από Χεζόνια με τρία φύλλα – Τι ζητάει από τον Γιαννακόπουλο

Bury

Νέο Citroen C4 C-Cross. «Πατάει» σε δύο κόσμους

cars

Η απάντηση της Μαρίας Κορινθίου στον Γιώργο Λιάγκα και οι υπόνοιες για εργασιακό bullying

cars

Νέα στοιχεία για το θανατηφόρο ατύχημα της Uber

cars

Ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στον Χολαργό

cars