CARSNEWS
F1 & RACES

Jos Verstappen: ” Προειδοποίησα για τη φυγή σημαντικών μελών”

Ο Jos Verstappen αποκάλυψε τις συστάσεις που έκανε στη Red Bull για την αποχώρηση σημαντικών μελών από το ρόστερ της

Σαν κρίση πανικού μπορεί να περιγραφεί η κατάσταση των “ταύρων”. Αρχικά η αποχώρηση καίριων προσώπων από το οπλοστάσιο της Red Bull.

Πρώτα ο Adrian Newey επέλεξε να μεταβεί στην Aston Martin. Έπειτα ο επικεφαλής στρατηγικής Will Courtenay έπλευσε προς τη Mclaren. Όλα αυτά τυλιγμένα στην αφράτη πίτα του σκάνδαλου ανάρμοστης συμπεριφοράς του Christian Horner και την έλλειψη επίδοσης.

Christian Horner’s accuser has been suspended following Red Bull’s investigation into “inappropriate behaviour” against the Formula One team principal, the PA news agency understands.pic.twitter.com/lSipEgzQh3

— Sky Sports F1 (@SkySportsF1) March 7, 2024

Η όχι και τόσο επαγγελματική αντιμετώπιση των κατηγοριών κατά του Christian Horner

Ο πατέρας του Max Verstappen, Jos Verstappen, έθιξε την κατάσταση αποκαλύπτοντας τη στάση του απέναντι σε αυτά τα ζητήματα. ” Το είχα πει από την αρχή, ότι η ομάδα καταστρέφεται. Υπήρχε ένταση και κάποια στιγμή όλο αυτό θα έσκαγε όσο ο Horner μένει στη θέση του.”

” Είχα προειδοποιήσει για αυτό. Αλλά η ομάδα απαντάει: ” Α, δεν πειράζει έχουμε τον τάδε να βάλουμε στη θέση του. Ουδείς αναντικατάστατος.” Αλλά είναι πολλές οι αποχωρήσεις. Ο Max ρωτάει για αυτά τα πράγματα συνέχεια. Οπότε θεωρώ πως αυτά που συμβαίνουν στην ομάδα είναι κάκιστα.”

Jos και Christian, δύο άξονες επιρροής στη Red Bull. Ίσως με αντικροούμενα συμφέροντα πλέον

Ο Horner, παρά την εκτεταμένη πτώση στην απόδοση, θεωρεί πως η Red Bull έχει το περιθώριο να ανακάμψει. Επίσης έκανε ρητή δήλωση πως υπάρχει βάθος σε προσωπικό και ικανά άτομα ώστε να καλυφθούν οι θέσεις που εκκενώθηκαν.

Όμως ο Jos Verstappen έχει άλλη γνώμη: ” Ο Horner πάντα απλοποιεί και ωραιοποιεί τα πράγματα. Δεν είναι όπως παλιά. Η ομάδα κινδυνεύει και όπως είπα και πριν τους έχω κρούσει τον κώδωνα ουκ ολίγες φορές.”

Με όλα αυτά στο μεταίχμιο και το πρωτάθλημα οριακά στην κόψη, μένει να δούμε αν η Red Bull θα αντέξει αυτή την εξέταση του χρόνου.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο Instagram, YouTube, Tik Tok, Discord και Twitter.

Και βέβαια, μην ξεχάσετε να δείτε το τελεύταιο επεισόδιο του podcast του F1Racingnews, “GP2 Podcast…GP2”:

Author

Ξεκίνησε να βλέπει Formula 1 από το 2000 και ο ήχος των V10 κινητήρων χαράκτηκε ανεξίτηλα στη μνήμη του. Οι κινητήρες μείωσαν τον ήχο τους, αλλά η έμπνευση και η όρεξη για το μηχανοκίνητο αθλητισμό έμεινε ίδια.

Related Articles

Ιορδανία – Ελλάδα LIVE η πρεμιέρα της Εθνικής μπάσκετ στο Mundobasket 2023

cars

F1 GP Καναδά: Ο Χάμιλτον κυρίαρχος στο FP3

Bury

Η Ferrari γκρινιάζει για το «ενδιαφέρον» της Mercedes

cars

Φημολογία για νέα επέμβαση στον Michael Schumacher

cars

Ο Ντομενικάλι ζητά αγωνιστικές ποινές σε όσους παραβιάζουν το budget cap

cars

Πωλείται το Honda Dax του Νάιτζελ Μάνσελ (pic)

cars

F1 – The Official Home of Formula 1® Racing

cars

Formula 1 και LVMH υπέγραψαν 10ετή συνεργασία, αξίας 1 δισ. δολαρίων –

cars

F1: Θετικά τα πρώτα αποτελέσματα της νέας Ferrari στον προσομοιωτή

cars