CARSNEWS
AUTONEWS

O Γκουντάρας πήγε να δει την παράσταση του Σεφερλή όπου κάθεται στα πόδια του και τον πειράζει

 Ο Γρηγόρης Γκουντάρας πήγε να παρακολουθήσει το σόου του Μάρκου Σεφερλή στο Δελφινάριο, το οποίο επικρίθηκε στα social media ότι ειρωνεύεται τα non-binary άτομα.

Κατά τη διάρκεια της παράστασης, ο Μάρκος Σεφερλής είδε τον Γρηγόρη Γκουντάρα να κάθεται στις μπροστινές θέσεις και δεν έχασε την ευκαιρία να δώσει ακόμη ένα σόου στο κοινό. Στο βίντεο που δημοσίευσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στο προφίλ του στο Instagram, δείχνει τον Μάρκο Σεφερλή να είναι μεταμφιεσμένος σε γυναίκα και να κάθεται στα πόδια του. Ο κωμικός αρχίζει να τον πειράζει με τον δημοσιογράφο να μην μπορεί να σταματήσει να γελάει. «Βλέπει η γυναίκα μου» είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τον Μάρκο Σεφερλή να απάντα: «Και η δικιά μου».

Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο Γρηγόρης Γκουντάρας έστειλε μήνυμα στήριξης στον Μάρκο Σεφερλή, σημειώνοντας: «Να σε έχει ο Θεός καλά ρε Μάρκο. Να συνεχίσεις να προσφέρεις χαρά, χαμόγελα και γέλιο στους ανθρώπους‼️ Με διέλυσες …σατανά».

Σημειώνεται ότι σε ένα από τα σκετς, ο Μάρκος Σεφερλής σατιρίζει το Nemo, τον non binary νικητή της Eurovision 2024, με παραποίηση των στίχων του τραγουδιού της Ολλανδίας «Europapa», οι οποίοι έγιναν λόγος για να ξεσπάσουν οι χρήστες των σόσιαλ, κατηγορώντας τον για ομοφοβικό παραλήρημα. Φυσικά ήρθε και η αντίδραση του Μάρκου Σεφερλή σε όλο αυτό, ο οποίος τόνισε πως δεν τον πτοούν τα αρνητικά σχόλια.

Related Articles

«Βροχή» οι μαρτυρίες για τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο: Σε «ερωτική φωλίτσα» καλούσε παιδιά για να τους κάνει «μάθημα»

Bury

Formula 1: Νικητής ο Σάινθ στη Σιγκαπούρη – Τέλος το σερί του Φερστάπεν

cars

Ποινικές διώξεις κατά του Σινουάρ και άλλων 5 ηγετών της Χαμάς για την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου από τις ΗΠΑ

wp_update-GSkibItV

«Γέφυρα ζωής» της ΕΛ.ΑΣ. για διακομιδή 1,5 ετών βρέφους από τη Φλώρινα στη Θεσσαλονίκη

cars

Alfa Romeo Giulia GTA & GTAm. Tις ανακαλύπτουμε

cars

Φορολογικές δηλώσεις 2024: 10+2  SOS για φορολογούμενους με εισοδήματα από ακίνητα – Προσυμπληρωμένα στο Ε2 οι εισπράξεις από ακίνητα τύπου Airbnb

Bury

Όχημα «καρφώθηκε» στις προστατευτικές μπάρες στην παλαιά Ε.Ο. Αθηνών

cars

Τι σημαίνουν οι χορηγίες για τους αθλητές του υψηλότερου επιπέδου;

wp_update-GSkibItV

Νέο Renault Austral: Φτιαγμένο να ικανοποιεί όλες τις αισθήσεις

cars