Το gMotion by Gazzetta δίνει σήμερα στις 16:30 το ραντεβού του με τη Formula 1, μέσα από την εκπομπή «Pole Position by Allwyn». Η εκπομπή του Gazzetta για το κορυφαίο μηχανοκίνητο σπορ του πλανήτη επιστρέφει, αναλύοντας το Grand Prix Ισπανίας, όπου ο Κίμι Αντονέλι της Mercedes F1 επικράτησε απέναντι στους Μαξ Φερστάπεν και Λάντο Νόρις.
Ο πρώτος αγώνας στο Madring παρουσίασε μια εικόνα διαφορετική από εκείνη που είχαμε συνηθίσει έως τώρα στη σεζόν του 2026. Ωστόσο, ο 14ος αγώνας της σεζόν πρόσφερε λίγες συγκινήσεις, χωρίς να ανταποκριθεί στις πολύ μεγάλες προσδοκίες για τη νέα διαδρομή και στις προβλέψεις για μια χαοτική αναμέτρηση.
Συντονιστείτε στις 16:30 στην εκπομπή «Pole Position by Allwyn» για την ανάλυση του Grand Prix Ισπανίας. Παρακολουθήστε την εκπομπή πατώντας «play» στο παρακάτω βίντεο.


